Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 7 okt 2017

Waan je voor even in zomerse sferen met ijsjes waarin cocktails zijn verwerkt

Toegegeven dat het nu misschien niet meer het weer is voor een lekker ijsje, hebben we er ook na de zomer nog wel eens zin in. En al helemaal als je hoort dat er een nieuwe smaaksensatie van de ijskoude lekkernij te verkrijgen is. Zoals nu. En dit keer zit er wederom alcohol in het spel.

Als kind was je dolgelukkig als het weer zomer werd, want dat betekende eindelijk weer ijsjes. Raketjes, magnums, cornetto’s, softijsjes, calippo’s en schepijs. Je werkte alles zonder moeite naar binnen. En nu nog steeds. Inmiddels heeft de lekkernij ook een volwassen tintje gekregen.

IJs gemixt met cocktails

Na marshmallows met alcohol, popcorn met alcohol en andere snoepjes met alcohol, kon ijs eigenlijk niet achter blijven. De combinatie is een idee van Tipsy Scoop, die ambachtelijk ijs mixt met een bijpassende cocktail. En ja, er zit dus echt alcohol in.

Het bedrijf heeft een fantastisch groot aanbod. Zo hebben ze bijvoorbeeld chocolate chip cookies met Frangelico Affogato-ijs en rainbow sprinkle cookies met vodka Martini-ijs. Ieder ijsje bevat 5 procent alcohol, wat je kunt vergelijken met een biertje.

De ijsjes zijn wel wat aan de prijzige kant. Voor 6 stuks betaal je ongeveer 50 euro. Maar goed, dan heb je wel een ontzettend lekkere manier gevonden om je girls night up te spicen. Dat wordt kruipend naar huis.

Toch liever een ijsje dat naar wijn smaakt? OMFG! Wijnijs is er om je leven nóg beter te maken

Reageer op artikel:
Waan je voor even in zomerse sferen met ijsjes waarin cocktails zijn verwerkt
Sluiten