Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 8 mei 2018

Jippie! Je kunt je favoriete ijssmaak ontwerpen en de hele zomer gratis ijs krijgen

Een hete zomerdag als vandaag is natuurlijk niet compleet zonder een wijntje in je ene hand en een ijsje in de ander. Maar wat een dag als vandaag nóg beter maakt is wanneer je jouw eigen bedachte ijs eet. Gelukkig kan die droom werkelijkheid worden.

Wie smaken als pistache en stracciatella héél 2017 vindt, is in ieder geval geschikt voor de wedstrijd ijs ontwerpen. IJssalon Ekkelenkamp in Ommen kan in ieder geval niet wachten om jouw inzending te ontvangen.

IJs ontwerpen

Omdat de ijssalon 80 jaar bestaat hebben ze een fantastische wedstrijd in het leven geroepen. Want hallo, wie vindt het niet leuk om ijs te ontwerpen? Of nou ja, een ijssmaak voor schepijs uit te vinden.

Hoe werkt het? Allereerst kies je maximaal 5 ingrediënten en eventueel een sausje. Daarnaast vertel je waarom dit ijsje zo fantastisch is. Op 22 mei bekijkt de ijssalon alle inzendingen en worden er negen smaken uitgekozen.

Wat win je?

Niet alleen komt misschien wel je eigen ijssmaak op de markt, maar je maakt ook nog eens kans op een smakelijke prijs. Je mag namelijk de hele zomer jouw ijsje gratis eten. En dát laat je je natuurlijk geen twee keer zeggen.

De ijsjes stromen binnen! 😀 Doe jij al mee? Creëer je eigen ijsje met de ijsconfigurator en maak kans op een zomer lang…

Geplaatst door Ekkelenkamp op vrijdag 4 mei 2018

Meedoen? Dat kan hier. Nu maar hopen dat ze ook alcoholsmaken accepteren…

Reageer op artikel:
Jippie! Je kunt je favoriete ijssmaak ontwerpen en de hele zomer gratis ijs krijgen
Sluiten