Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 15 november 2017

Het vernieuwde IJspaleis bij de Efteling maakt het park magischer dan ooit

De Efteling is op iedere dag van het jaar al het bezoeken waard. Maar in de maanden november, december en januari pakt het pretpark al helemaal uit. In het hele park hangt dan een gezellige, winterse sfeer met lampjes all over the place. En het IJspaleis. Dit jaar is dit deel van het park helemaal vernieuwd en aan de foto's te zien is het ze-ker het bezoeken waard.

Rond de feestdagen hangt er overal wel een fijne, cosy sfeer. Maar bij de Efteling, daar is het altijd next level. En nu al helemaal. Want met het nieuwe IJspaleis is het park magischer dan ooit.

Vernieuwde IJspaleis bij de Efteling

Bij het IJspaleis kon je al langer je schaatsen aantrekken en het ijs onveilig maken. Maar met de vernieuwde baan kan je zeker niet meer wachten om met je ijzers naar het park te gaan. Ook de winterbar is waar je nu wilt zijn. Lekker een drankje drinken in een sprookjesachtige setting.

Als je naar de foto’s kijkt, dan weet je wat we bedoelen:

Je kunt je nog tot 31 januari begeven in dit magische sprookje. En anders is het wachten tot volgend jaar. Benieuwd waar ze dan mee komen.

En dit kun je ook nog doen bij het Brabantse pretpark: Proosten maar! Er is Efteling-bier op komst en jij mag verzinnen hoe het drankje gaat heten

Reageer op artikel:
Het vernieuwde IJspaleis bij de Efteling maakt het park magischer dan ooit
Sluiten