Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 18 mei 2018

Haha! Er komt nu een ijssalon naar Rotterdam waar je met mes en vork kan eten

'Ork ork ork, ijs eet je met een vork.' Jáwel. Bij ijssalon Mado in Rotterdam serveren zij Mara-ijs wat je met mes en vork kan eten. We hebben het hier over een Turkse beroemde ijsketen, dus zij zullen wel degelijk weten wat ze doen. Wij zijn heel benieuwd.

Wij zeggen wel ‘haha’ maar dat is wellicht omdat wij even moeten wennen. Mado is een beroemde Turkse ijsketen en dit bedrijf staat bekend om hun Mara-ijs. Dit is plak ijs wat je met mes en vork eet.

Ijs met mes en vork eten

Voor alle Rotterdammers en ijs fanaten: Mado opent haar deuren op de begane grond van Cool63 op de Coolsingel. Er is al een ijssalon in Den Haag maar ook Rotterdam wordt een gelukkigere ijs rijke stad.

Mado heeft wereldwijd al 250 locaties, en zij lijken nog lang niet klaar met het openen van nieuwe deuren.

mado ijs

Mara Dondurma

Mado komt van Mara Dondurma, ofwel plak ijs. Dit is een heel speciaal ijsje wat je met mes en vork kan eten. De textuur van het ijs is ietwat anders dan je gewend bent, de melk komt namelijk van geiten. Deze geiten eten tragacanth (een soort boomschors).

Laat je niet afschrikken omdat je dit een gek idee vindt, het ijs is heerlijk en de vestigingen liegen er niet om. Daarnaast kan je bij Mado heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Tastoe!

Reageer op artikel:
Haha! Er komt nu een ijssalon naar Rotterdam waar je met mes en vork kan eten
Sluiten