Inga Stoit
Inga Stoit Life 27 augustus 2018

‘Ik weet wie je bent’ is de nieuwe misdaadserie a la Penoza, en die wil je zien

Zondagavond is ideaal, om voor het slapen nog even heerlijk televisie te kijken. En dat kan nu omdat ‘Ik weet wie je bent’ van start is gegaan. Deze nieuwe misdaadserie is minstens even spannend als Penoza. En dat betekent dat de zondag vanaf nu onze nieuwe favoriete serie avond is.

Trek de meest heerlijke jogging pants maar weer uit de kast op zondagavond. Want: Jij gaat liggen op de bank, en kijken naar de nieuwe serie ‘Ik weet wie je bent’. Gun jezelf een heerlijke bak popcorn erbij, en het genieten kan beginnen. Deze serie wil je absoluut niet missen.

‘Ik weet wie je bent’

Penoza hield ons allemaal geketend aan de bank. En met de serie ‘Ik weet wie je bent’ is dat weer het geval. De serie is gisteravond van start gegaan (26 augustus, 20:10 uur op NPO3). De serie scoorde gisteravond al een miljoen kijkers. En dat verbaast ons helemaal niks.

De serie heeft veel bekende gezichten. Denk aan: Daan Schuurmans, Gaite Jansen, Melody Klaver, Ariane Schluter, Ali Ben Horsting, Sophie van Winden, Jaap Spijkers en Alex Hendrickx. Wij vonden de eerste aflevering te gek, en raden iedereen aan om te gaan kijken.

Voor iedereen die het gemist heeft: Dit is de link, waar jij de eerste aflevering kunt terugzien. Wij hebben nu al heel veel zin in aankomende zondag.

Reageer op artikel:
‘Ik weet wie je bent’ is de nieuwe misdaadserie a la Penoza, en die wil je zien
Sluiten