Renée
Renée | LinkedIn Life 23 nov 2018

Wauw: IKEA heeft de adventskalender van je dromen dus koop ‘m snel

Kerst is zojuist nóg leuker geworden, want er is een IKEA adventskalender. En wacht even, dat is nog vetter dan je je nu al voorstelt.

Adventskalenders zijn natuurlijk één van de hoogtepunten van jouw decembermaand. Maar wacht maar tot je de IKEA adventskalender in handen hebt. Deze is zo cool en anders dat je nu als de wiedeweerga naar een filiaal wil gaan om er eentje te bemachtigen.

IKEA adventskalender

Waarschijnlijk ben je wel bekend met de kalenders die gevuld zijn met chocolaatjes of beautyproducten en zie je niet helemaal voor je wat er dan in een IKEA adventskalender zit. Maar maak je geen zorgen, Beautify zocht het uit.

De doos is volgens IKEA gevuld met chocolade bonbons, maar dat is nog niet alles. In ieder kalender vind je namelijk twee actiekaarten. Sommigen zijn 5 euro waard, terwijl anderen een bedrag tot wel 1000 euro erop hebben staan. Hoe nice is dat?

Actiekaarten

Met een beetje geluk haal je de kosten van jouw kalender er met de twee actiekaarten zo uit. De prijs van de adventskalender is 10,95 euro voor leden en 12,95 euro voor niet-leden. En dit zijn de kaarten die je erin kunt vinden:

146.429 x 5 euro
4800 x 10 euro
1920 x 20 euro
288 x 50 euro
96 x 100 euro
46 x 250 euro
19 x 440 euro
2 x 1000 euro

Niet geheel onbelangrijk: lees even de actievoorwaarden zodat je compleet op de hoogte bent hoe je de bonnen kunt inwisselen en in welke periode het geldig is. De kalender vind je tot 3 december in de winkels, dus hollen maar.

Waaah! De IKEA organiseert nu ook high tea’s voor jou en je bestie voor maar 6 euro

Reageer op artikel:
Wauw: IKEA heeft de adventskalender van je dromen dus koop ‘m snel
Sluiten