Lobke Killaars
Lobke Killaars Love 16 okt 2018

Als je dit ene ding overleeft is jouw relatie meant to be

Psycholoog Ramani Durvasala deed onderzoek en vond uit wat de ultieme relatietest is. Hoe je uitvindt of je relatie top is of nog werk nodig heeft? Door deze kast van IKEA samen in elkaar te zetten. Wie durft?

De ultieme relatietest

Blendle beschreef in een artikel de ultieme relatietest. Deze test lijkt simpel, maar moet niet onderschat worden.

Wat blijkt? IKEA speelt een belangrijke rol in het testen van jullie relatie. De meubels van IKEA staan erom bekend dat ze nog in elkaar gezet moeten worden. Allemaal leuk en aardig, maar dat kan voor problemen zorgen.

IKEA kast

Wil jij je relatie écht testen? Dan is een ‘simpele’ koffietafel in elkaar zetten niet voldoende. Het item wat je moet hebben is de Liatorp. En dat is een wandkast die je niet zo één twee drie in elkaar zet.

Deze kast wordt ook wel lekker overdreven de ‘divorce maker’ genoemd. Ergernissen ontstaan al snel en belangrijke vragen in het leven borrelen op. Pas je wel bij elkaar? Wil je dezelfde dingen in het leven?

Natuurlijk kunnen jij en je lover deze test makkelijk aan. Geen kast of tent die jullie liefde tegenhoudt. Mocht het toch eindigen in ruzie, realiseer je dan dat het niet het einde van de wereld hoeft te betekenen en het ook maar een kast is.

Als je deze 6 dingen in je relatie doet heb je je soulmate gevonden

BlendleLinda Nieuws

Reageer op artikel:
Als je dit ene ding overleeft is jouw relatie meant to be
Sluiten