Renée
Renée | LinkedIn Life 27 nov 2019

Je kunt vanaf VANDAAG weer een kerstboom voor €1 kopen bij IKEA

De feestdagen kunnen niet snel genoeg beginnen, dus het is hoog tijd om in ieder geval weer een kerstboom in huis te halen. Vanaf vandaag ben je bij IKEA aan het goede adres voor een goedkope boom, want je scoort ‘m net als voorgaande jaren weer voor €1.

Haal de lampjes maar uit de knoop en het stoflaagje van de kerstballen, want de kerstboomactie van IKEA is weer van start gegaan. We praten je snel bij over de kerstboom voor één piek-actie.

Goedkope kerstboom halen bij IKEA

Wat is kerst zonder een kerstboom? Precies, het klopt niet. Daarom kun jij bij je favoriete Zweedse woonwinkel een prachtige Nordmann boom halen voor €20. Heb je een Family card? Dan krijg je bij aankoop een waardebon van €19 terug die je van 6 januari tot en met 3 februari kunt spenderen in één van de filialen.

Het is in ieder geval een goede koop, want de boom heeft een mooie donkergroene kleur en de naalden prikken nauwelijks. Bovendien vallen de naalden niet snel uit, dus je hoeft zeker niet iedere dag de stofzuiger bij te pakken.

Goed om te weten

De actie start vanaf vandaag, maar helaas nog niet in ieder filiaal. De voorraad en startdatum van de IKEA bij jou in de buurt kun je hier checken. Het is dus tijd om je tripje te gaan plannen, want de boom moet wel echt in de winkel gehaald worden. En vergeet dus niet om je Family pas mee te nemen, zodat je die waardebon van €19 krijgt.

Alle informatie kun je hier nog eens rustig teruglezen. Zweedse balletjes en kerstbomen: we komen er zo snel mogelijk aan.

Meer lezen over kerst:

Reageer op artikel:
Je kunt vanaf VANDAAG weer een kerstboom voor €1 kopen bij IKEA
Sluiten