Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 6 mei 2018

Je outfit matchen met je bank, bed of behang? Ikea verkoopt kleding die past bij je interieur

We all love Ikea. Ieder huishouden heeft ongetwijfeld één Ikea item, denk aan je kast of aan je bed. Mocht jij tot die groep mensen behoren die niks met of van de Ikea heeft, houdt je vast en zeker van de Zweedse balletjes met bessensaus. En: deze nieuwe Ikea kledinglijn laat jouw helemaal in een deuk liggen.

Had jij ooit gedacht de kunnen verdwijnen in de bank? En dan niet omdat hij zo heerlijk ligt maar omdat de bank en jij matchy matchy zijn. Het is dat je nog een hoofd op je lichaam hebt anders was er waarschijnlijk al lang iemand bovenop je gaan zitten. Hilarisch toch?

ikea kleding

Ikea matchy kleding

De Zweedse interieur keten heeft nu ook een kledinglijn. Deze matched met de home collectie. Je kan dus een pak dragen in dezelfde print en textuur als die van je bedovertrek. Naast dat dit een super grappig beeld in de slaapkamer is, zie je er daarbuiten cool uit. Dit idee is bedacht door het Ikea team en tailor William Hunt.

ikea kleding

Persoonlijk huis

Het idee hierachter is: je persoonlijkheid in jouw huis tot uiting brengen. Daarnaast hoopt Ikea jou hiermee te inspireren.

Wij vinden het in ieder geval een hilarisch idee. De kleding is momenteel nog niet verkrijgbaar, maar zodra dit het geval is, hoor je het uiteraard van ons.

ikea kleding
Reageer op artikel:
Je outfit matchen met je bank, bed of behang? Ikea verkoopt kleding die past bij je interieur
Sluiten