Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 18 apr 2017

Haha! Ikea heeft een relatie saving station dat stelletjes helpt ontstressen tijdens het shoppen

Er wordt wel eens gezegd dat als jullie samen bij de Ikea kunnen shoppen Ă©n alle gekochten meubelen samen in elkaar kunnen zetten zonder ruzie - ehm onmogelijk - dan zijn jullie voor elkaar gemaakt. Nee, even zonder grappen: het shoppen bij Ikea kan zeer stressopwekkend zijn. Gelukkig is hier iets op bedacht en het is geniaal.

Jij en je lover hebben een gigantische haat-liefde verhouding met Billy. En dan hebben we het over een boekenkast, niet een persoon. Ikea is in elk interieur terug te vinden. Maar de winkel kun je soms beter vermijden. Fijn dat er nu een oplossing is bedacht, want de Ikea relatie saving station gaat jullie helpen.

förhÄllande testet

‘Nee, het klopt niet’, ‘Dit pas niet hoor’, ‘We missen een onderdeel’, dit is zo’n beetje het terugkerende gesprek na een uitstapje naar de blauw gele reus. Maar het is wel dĂ© uitgekiende förhĂ„llande testet, aka relatie test, voor zowel nieuwe als oude stellen.

In de Ikea in Burbank, CaliforniĂ«, is de eerste ‘Relationship Saving Station’ geplaatst. Het idee is bedacht door Jeff Wysaki, die erom bekend staat dat hij vaker openbare ruimtes en het hedendaagse leven wat grappiger probeert te maken.

Minder stressvol shoppen

In de winkel staat een stand met: ‘Shoppen kan stressvol zijn. Hier zijn vijf snelle manieren om de spanning tussen jou en jouw geliefde te verminderen.’ Hieronder zie je hoe deze spanning afgenomen wordt:

Je moet toegeven, je bent niet teleurgesteld. Wat een fantastisch idee. Laat dit snel naar Nederland komen.

Kan jij met jouw fijne vent naar de Ikea?: 16 tekenen dat je een fijne vent aan de haak hebt geslagen

Reageer op artikel:
Haha! Ikea heeft een relatie saving station dat stelletjes helpt ontstressen tijdens het shoppen
Sluiten