Dit wíl je hebben! Ikea en parfumeur Byredo brengen een nieuwe geurkaarsen-collectie uit

Aangezien we nu allemaal steeds meer binnen zitten, is het wel zo fijn om het thuis zo gezellig mogelijk te maken. En dan hebben we het natuurlijk over de fijne geurkaars. Want dit is toch oh zo fijn om in je huis te hebben. Het geeft meteen sfeer, en je hele huis gaat ook nog eens heerlijk ruiken. Houd jij hier ook zo van? Goed nieuws. Ikea en high-end parfumeur Byredo slaan hun handen ineen en brengen een nieuwe IKEA X BYREDO geurkaarsen-collectie uit.

Wedden dat jij na het aanschaffen van deze kaarsen, je huis niet meer uit wil? 😉

IKEA X BYREDO

Zoals je wellicht wel weet, gaan goede geurkaarsen vaak gepaard met een flink prijskaartje – zo ook die van BYREDO. Maar nu hebben we dus erg leuk nieuws: dit prachtige high-end merk slaan de handen ineen met IKEA wat resulteert in dertien (!) verschillende IKEA X BYREDO geurkaarsen. De collectie is op te delen in drie categorieën: fris, bloemig en houtig. Met zoveel keuze, moet er vast en zeker iets tussenzitten wat je heerlijk vindt voor in je huis.

Bron: IKEA

Design van de IKEA X BYREDO geurkaars

Naast de heerlijke geuren waaronder Pomegranate & Amber, Peach Blossom & Bamboo en Sandelwood & Vanil van de geurkaarsen, speelt het design ook een grote rol. De kaarsen zitten in prachtige keramieken potjes van verschillende maten. Elke geurkaars heeft haar eigen combinatie gekregen van twee kleuren die symbool staan voor de ingredienten van de kaars. Deze twee kleuren kan je terug vinden in de vorm van glazuur op de potjes.

Leuk om te weten: de driekhoekvormige tekens op het potje staan voor de gelaagdheid van geur – eerst herken je één geur en pas later onderscheid je de verschillen. En het fijne is: wanneer je geurkaars op is, kan je het mooie potje voor iets anders gebruiken. Bijvoorbeeld om dingetjes in op te bergen, of om er een plantje in te laten groeien.

Bron: IKEA

Limited edition collectie

De limited edition collectie die BYREDO samen met IKEA heeft gemaakt, heet OSYNLIG (Zweeds voor onzichtbaar) en is vanaf november bij IKEA te koop. De prijzen lopen uiteen van 4,95 euro tot 24,95 euro. Leuk prijsje, toch? 🙂

Lees ook: Yummy – IKEA komt met nieuwe VEGAN Zweedse balletjes

Reageer op artikel:
Dit wíl je hebben! Ikea en parfumeur Byredo brengen een nieuwe geurkaarsen-collectie uit
Sluiten