Renée
Renée Life 24 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Yes! De concurrent van Netflix komt naar Nederland en deze dienst is helemaal gratis

Netflix hoort bij je leven zoals een huisdier bij je gezin hoort. Of zoals slagroom op een taart. Daarom zijn we enorm blij dat we het volgende heugelijke nieuws met je kunnen delen: IMDb TV komt naar Nederland. Nu zegt dat je misschien niet zoveel, maar je hebt sowieso interesse als je hoort dat dit de concurrent van Netflix is én dat de dienst gratis is.

Kijk, van een koopje wordt iedere Nederlander blij. IMDb ken je natuurlijk als de mega database waar je informatie vindt over films, series en acteurs. Dat er een streamingdienst aan gekoppeld is, is alleen maar mooi meegenomen. Vooral omdat je het straks in Nederland kunt kijken, aldus onze collega’s van WANT.

IMDb TV komt naar Nederland

Het hoge woord is er dus uit, want IMDb TV komt naar Nederland. Netflix mag wel oppassen. De streamingdienst heeft namelijk duizenden series en films klaarstaan die je straks voor precies €0,00 per maand kunt bekijken. Klein nadeel: daarvoor krijg je wel reclameblokken terug. Maar hé, alles voor een gratis film.

In de Verenigde Staten zijn er al 34 miljoen mensen die van IMDb TV gebruik maken, dus we kunnen niet wachten tot wel zelf een filmavond met vriendinnen kunnen plannen. Helaas is het nog niet bekend wanneer je de date kunt gaan plannen, maar we houden je uiteraard op de hoogte.

Lees ook: Oeps! De lijst met de allernieuwste Disney-films voor komende 8 jaar is uitgelekt

Reageer op artikel:
Yes! De concurrent van Netflix komt naar Nederland en deze dienst is helemaal gratis
Sluiten