Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 2 apr 2017

Roept u maar: Wie durft er in dit immense gebouw te slapen?

Voor mensen met hoogtevrees is het een ware nachtmerrie. Voor de daredevils onder ons een uitdaging waar je 'u' tegen zegt. Dit u-vormig gebouw is een nieuw concept voor The Big Apple dat de skyline voor eens en altijd zal doen veranderen. Durf jij hier in te slapen?

The Big Bend

De race om ‘s wereld meest spectaculaire wolkenkrabber te bouwen heeft een bizarre wending gekregen. Letterlijk en figuurlijk. Designs voor ‘The Big Bend’ zijn naar buiten gebracht en we konden onze ogen eerst even niet geloven. WĆ”t een gebouw.

Dit U-vormige gebouw bestaat nog niet, maar zou zomaar eens in Manhattan, in New York kunnen verschijnen. Het gebouw wordt ook wel het langste gebouw van de wereld genoemd en heeft dan ook een lengte van 4000 feet, ruim 1219 meter (!). Het met glas beklede gebouw zal een lift nodig hebben die de beruchte U-vorm horizontaal kan maken om van de ene naar de andere kant te komen.

Het immense gebouw zal waarschijnlijk op 57th Street komen te staan met een prachtig uitzicht op Central Park. Zou jij durven te slapen in het topje van dit prestigieuze gebouw midden in Manhattan? Kom maar op met die vette feestjes tussen de wolken.

Deze al gezien? Haha! Er is een Nederlands dorp in Japan met drijvende hotelkamers

Reageer op artikel:
Roept u maar: Wie durft er in dit immense gebouw te slapen?
Sluiten