Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 5 nov 2018

In deze unicorn sloffen zit een verwarming en ze staan allemachtig prachtig aan je voetjes

Eerder verblijdden we al een hele hoop meisjes in Nederland met deze unicorn sloffen. Gek is het niet, want ze waren en blijven prachtig. Maar dezelfde unicorn sloffen zijn er nu en ze zijn nóg beter.

Ze zijn niet alleen in het paars en roze verkrijgbaar maar er zit ook een verwarming in. Geloof ons, met deze sloffen kunnen we niet wachten op een ijskoude winter.

Warme voetjes

Hoewel we allemaal sloffen willen die er leuk uitzien, is het net zo belangrijk dat ze warm zijn. En deze unicorn sloffen bevredigen beide behoeftes. Bij de kontjes van deze schattige unicorns zit een USB kabeltje waardoor je ze kan verwarmen. Dit doe je door ze aan je macbook, computer of andere USB port aan te sluiten.

Warme sloffen aan trekken

Eerlijk, hoe fijn zijn deze unicorn sloffen als je naar de wc moet? Nóóit meer koude voetjes op de badkamervloer. Móet je ze hebben? Je kan ze hier voor een schappelijke prijs aanschaffen.

Deze Unicorn sloffen zijn ook beeldschoon en geven licht: Met deze lichtgevende unicorn sloffen sta je nóóit meer in het donker

Smoko

Reageer op artikel:
In deze unicorn sloffen zit een verwarming en ze staan allemachtig prachtig aan je voetjes
Sluiten