Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 3 nov 2015

Independent woman: single ladies kunnen als geen ander zorgen voor zichzelf

Er zijn redelijk wat voordelen als je prince charming nog niet hebt gevonden, of niet serieus aan het zoeken bent. Je kunt jezelf namelijk prima redden.

Je weet hoe je jezelf warm houdt in bed

Een kruik, elektrische deken, extra dekbed. Wie zei ook alweer dat je een man nodig hebt om je warm te houden? Bovendien kun je als een mummie de dekens om je heen rollen.

Je hart slaat over als je telefoon geluid maakt

Want je hebt een herinnering ingesteld als er een nieuwe seizoen van je favoriete serie online staat.

LEES OOK: Vrouwen die dramaseries kijken zijn een betere vriendin

Je doet wat je zelf wilt

Als je naar de kapper gaat, hoef je geen rekening te houden met de wensen van je lover. Je kunt kleren kopen die mannen niet begrijpen. Mom jeans bijvoorbeeld. Of juist die ultra sexy jurk aandoen. Niemand waarmee je rekening hoeft te houden.

Je kunt heel leuk vertellen

Of overdrijven, hoe je het ook maar wilt noemen. Je vriendinnen vertellen namelijk honderduit over hun lovers en jij wilt niet achterblijven met verhalen. Daarom vertel je dat je werd uitgevraagd door een super knappe kerel. Ja, de zestig jarige postbode, maar dat verzwijg je. Of je zegt dat je date met een héél succesvol zakenman. Maar ja, wat is succesvol? Succes is relatief, toch?

Je bent zélf een handige Harry

Een lamp of plank ophangen? Piece of cake voor jou. Je kunt ook prima inparkeren. Wat zeggen we? Beter dan mannen. Als single lady heb je geleerd hoe je jezelf kunt redden.

LEES OOK: 17 x beauty hacks voor luie meisjes

Je hebt dé lifehack om je jurk open en dicht te ritsen

Het gaat echt niet meer gebeuren dat je een nacht in je partyoutfit slaapt en de volgende dag met dezelfde jurk aan op je werk verschijnt.

Reageer op artikel:
Independent woman: single ladies kunnen als geen ander zorgen voor zichzelf
Sluiten