Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 17 feb 2018

Influencer worden? Je kunt een digitale make-over winnen en die droom uit laten komen

Hoe zou je het vinden als het aantal likes onder een nieuwe foto van 154 naar 4.239 gaat? Of als het aantal volgers op Instagram ineens zo hard stijgt dat je het niet meer bij kan houden? Als dit voor jou klinkt als een droom, dan lees maar even verder.

Influencer worden gaat niet van de één op de andere dag. Daar gaat een heel plan aan vooraf. En voor één keer willen Influencer marketingbureau CROWD en influencer branding bureau DevTribe je daar met liefde bij helpen.

Influencer worden? Het kan

CROWD en DEvTribe slaan de handen ineen om één rijzende social media ster te helpen om de nieuwe influencer te worden. De winnaar krijgt een digitale make-over met alles erop en eraan. Met maar liefst 50.000 dollar ga je met deze bedrijven werken aan je personal branding, je marketingstrategie, je technologische skills en een bedrijfsplan.

Want een influencer is niet iemand die alleen maar mooie foto’s op socialmediakanalen zet. Het is een echte business met ontiegelijk veel details die goed doordacht moeten zijn. Maar als je geluk hebt, hoef je dat allemaal niet helemaal alleen aan te pakken.

Ben jij degene die ze zoeken? Via deze link kun je je opgeven. Wie weet sta jij binnenkort met een compleet nieuw logo, schitterende website, dikke socialmediakanalen en knallende advertenties te stralen op internet.

Wie niet waagt, wie niet wint.

Reageer op artikel:
Influencer worden? Je kunt een digitale make-over winnen en die droom uit laten komen
Sluiten