Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Love 17 sep 2020

Vanaf nu wordt het woordje ‘hey’ op deze datingsapp geblokkeerd als openingszin

Het is natuurlijk heel erg leuk om knappe mannen of vrouwen te checken op datingapps. Lekker een avondje op de bank en swipen maar. Wie weet rolt er wel een leuke date uit. Maar heb je wel eens nagedacht over een goede openingszin? Of zeg je gewoon alleen gedag? Single ladies out there opgelet: Denk je dat ‘Hey’ de aandacht van je nieuwe match trekt? Think again!

Het welbekende datingplatform Inner Cirle deed wereldwijd onderzoek onder singles naar openingszinnen. En guess what: ook in Nederland is er ruimte voor verbetering (shock).

Inner Circle en openingszinnen

Zo bleek uit het onderzoek dat berichten met gebrek aan creativiteit en moeite (lees: hey en hallo) – maar bij 2% van de gevallen een reactie oplevert. Dit kan dus stukken beter als je het ons vraagt. En dat vond Inner Circle dus ook.

Zij hebben namelijk iets nieuws bedacht bij de app. Met de nieuwe feature in de datingapp kunnen singles zich niet langer verschuilen achter een simpele ‘Hey’ om iemand enthousiast te maken voor een date.

Nieuwe feature in de app

Vanaf deze week wordt iedere ‘Hey’ die via Inner Circle wordt gestuurd middels auto-corecctie getransformeerd naar een cheesy, lollige of ondeugende openingszin. De datingapp wil hiermee de kans op een leuke en gezellig date vergroten.

Daarnaast willen ze de singles inspireren om toch echt meer hun best te doen als het aankomt op hun datingskills. En kijk eens eerlijk naar jezelf, ben jij ook schuldig? Of verzin je iedere keer weer een leuke openingszin?

Idee achter de nieuwe feature

Volgens David Vermeulen (CEO én oprichter van Inner Circle) is hun missie om mensen te helpen succesvoller te zijn tijdens het daten. Vandaar dat het woord ‘hey’ eventjes niet meer mag.

Volgens de oprichter is het tijd om meer moeite te doen en op een persoonlijke, creatieve en interessante manier het eerste contact te leggen. Nou, daar sluiten wij ons helemaal bij aan. Let’s date girls.

Lees ook: Per ongeluk een scheetje gelaten naast je date of liefje? 5 smoesjes om het zaakje te verdoezelen

Reageer op artikel:
Vanaf nu wordt het woordje ‘hey’ op deze datingsapp geblokkeerd als openingszin
Sluiten