Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 10 mrt 2016

Insane: Zo ziet een verjaardagsfeestje van 6 MILJOEN DOLLAR eruit

Wat als je een feestje voor je verjaardag zou mogen organiseren en geld geen rol zou spelen? En met geen rol spelen, bedoelen we ook écht: geen rol spelen. Misschien kun je het je niet zo goed voorstellen. Misschien denk je: dan serveer ik champagne in plaats van supermarkt prosecco. Of: dan zorg ik ook voor hapjes. Maar dit is hoe een birthdayparty er echt uit ziet als je niet hoeft na te denken over de euro’s.

Ontmoet de Amerikaanse Maya Henry. Ze is vijftien jaar oud, komt uit Texas en haar vader is een steenrijke advocaat. En, als klap op de vuurpijl: haar verjaardagsfeestje kostte maar liefst zes miljoen dollar en het was insane.

Haar vader wilde Maya een onvergetelijke avond geven. Zo zou ze voor altijd haar transitie herinneren van jong meisje naar een jong volwassene.

Feestje van zes miljoen

Maya en haar familie arriveerden op het feest in negen Rolls Royces. Het feest – georganiseerd door honderdvijftig event planners – vond plaats in een 5109 vierkante meter grote ruimte in San Antonio. Alles was versierd met kersenbomen, muren van rozen, fonteinen en aan het plafond van de balzaal hingen vlinders.

Maya droeg een op maat gemaakte jurk van Rolando Santana. Haar beeldige make-up werd gedaan door Patrick Ta, die onder andere werkt voor Michelle Obama en the Kardashians. Onder de zeshonderd gasten bevond zich ook Pitbull. Hij verraste het feestvarken met een optreden.

De birthdaygirl vond haar verjaardag in ieder geval geslaagd. ’Het was een geweldige avond, die ik nooit zal vergeten. Ik ben zo dankbaar voor iedereen die aanwezig was en voor mijn geweldige ouders, die letterlijk mijn dromen waar maken,’ zei ze na afloop tegen the Daily Mail.

Wij wachten met spanning af hoe haar sweet sixteen dit waanzinnige feest gaat overtreffen.

LEES OOK: Deze 11 dingen herkent iedereen die in groepsapps zit

Reageer op artikel:
Insane: Zo ziet een verjaardagsfeestje van 6 MILJOEN DOLLAR eruit
Sluiten