Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 22 jan 2018

Sportfanaten opgelet! Op deze dag kun je je inschrijven voor de Dam tot Damloop

Goede voornemens houd je vaak beter vol als je toewerkt naar een doel. Als je het niet vol kan houden om te blijven sporten, kun je bijvoorbeeld de Dam tot Damloop voor ogen houden. En als je je binnenkort inschrijft, kom je er al helemaal niet meer onderuit.

Voorafgaand aan een hardloopwedstrijd, zoals de Dam tot Damloop, is het wel goed om te trainen. En aangezien de wedstrijd pas eind september plaatsvindt, ben je tot bijna het einde van het jaar gemotiveerd om je goede voornemens vol te houden. Chill.

Inschrijven voor Dam tot Damloop

De hardloopwedstrijd vindt dit jaar plaats op zondag 23 september. Dat duurt nog even, maar de inschrijvingen zijn binnenkort wel geopend. Als je graag mee wil doen, zet je woensdag 11 april vast in je agenda. Wel doen, want er zijn ‘maar’ 65.000 plekken die vervuld kunnen worden. Lijkt veel, maar geloof ons, die plekken zijn zo vergeven.

Als je alvast een kijkje wil nemen in het programma van deze editie, dan kun je dat hier doen. Daar kun je vanaf 11 april ook meteen een link vinden waar je je kan inschrijven. Bijzijn = meemaken.

Reageer op artikel:
Sportfanaten opgelet! Op deze dag kun je je inschrijven voor de Dam tot Damloop
Sluiten