Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 14 sep 2017

Inslaan! Aldi verkoopt met kerst flessen prosecco van 3 liter

Ook al is het pas september, geef maar toe dat je al een paar keer gedacht hebt aan kerst. Nog iets meer dan honderd dagen tot we weer met familie en vrienden aan het kerstdiner zitten onder het genot van een heerlijk drankje. Dit jaar wordt Kerstmis nog beter, aangezien supermarktketen Aldi speciaal met de feestdagen flessen prosecco van 3 liter in de schappen zet. Met de kerst in aantocht zijn supermarkten weer druk bezig met het bedenken van aantrekkelijke acties. Niet alleen op het gebied van eten, maar natuurlijk ook op het gebied van drank. Aldi bedacht daarom niet om een fles drank zomaar in de aanbieding te gooien, maar om uitzonderlijke grote flessen prosecco van 3 liter aan te bieden met Kerstmis.

Grote fles, grote prijs

Aldi staat bekend als een supermarkt met fijne spotprijsjes. Een heel brood kost in de meeste gevallen nog geen euro en een kilo appels kost nog niet eens 2 euro. De fles prosecco die met Kerstmis in het assortiment verschijnt, heeft wel een iets groter prijsje. Zo betaal je voor de 3 liter prosecco ongeveer 45 euro. Maar goed, dan heb je wel drie (!) liter natuurlijk.

Alleen met kerst

Met dit geweldige nieuws wil je natuurlijk meteen naar de dichtstbijzijnde Aldi rennen om een (of meerdere) fles(sen) in te slaan. Maar helaas zijn de flessen pas rond midden november op de drankafdeling te vinden. Nog even wachten dan maar..

Lees hier waarom prosecco helemaal niet zo slecht voor je is: Cheers! Prosecco is goed voor je humeur én vermindert stress

Reageer op artikel:
Inslaan! Aldi verkoopt met kerst flessen prosecco van 3 liter
Sluiten