Isis van Graas
Isis van Graas Beauty en Style 29 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

4 x de allermooiste oorpiercing trends van zomer 2019

Sommigen luiden de zomer in met een spray-tan of strepen iets van hun bucketlist, maar niets is leuker dan een nieuwe oorpiercing. Bereid je voor om je oor nog meer te versieren, want dit zijn de mooiste oorpiercing trends.

Benieuwd hoe een echte kenner denkt over de nieuwe piercing trends van deze zomer? Lees dan snel verder.

Lees ook: Binnenkort naar de kapper? Deze kapsels zijn hot in 2019 en wil je sowieso meenemen ter inspiratie

De oorpiercing trends van deze zomer

Scrollend door onze Instagram feed zien we de leukste oorpiercings voorbijkomen, bijvoorbeeld van earparty Queen Yara Michels. Ben Tauber, een piercer van de New Yorkse pierce-shop Maria Tash, vindt oorpiercings een ware kunst.

“Oorpiercings zijn nog steeds het meest populair, vooral de specifieke plekken als daith en tash rook”. Je hele oor vol piercen is allemaal leuk en aardig, maar moet je wel de moed voor hebben.

1. De daith piercing

Voor de beginnelingen: de daith is een klein stukje kraakbeen in het binnenste deel van je oor. De laatste tijd zie je een oorbel op deze plek steeds vaker terugkomen, omdat het een echte eyecatcher is.

2. De tash rook piercing

Een piercing die in in het midden van je oor in je kraakbeen zit, heet het tash rook gebied. Je kan ook een gaatje laten schieten op een meer voor de hand liggende plek, maar doordat je tash rook vrij groot is, geeft het veel ruimte om uit te proberen.

3. De chain piercing

Een wat opvallendere piercing is de chain. Het kettinkje is verbonden tussen twee gaatjes en ziet er super stoer uit. Het geeft net iets extra’s aan de look en valt lekker op.

4. De stacked piercings

Twee kleine piercings boven elkaar heet een stacked piercing. Om een verkeerd geplaatst oorgaatje te corrigeren schieten piercers vaak een gaatje erboven om het geheel weer in balans te brengen. Ook als je niets te verbeteren hebt en een speelse look wilt, kan je kiezen voor een stacked piercing.

Lees ook: Wauw! ALLE items van de Giambattista Valli x H&M pre-drop collectie

Reageer op artikel:
4 x de allermooiste oorpiercing trends van zomer 2019
Sluiten