Jorine Beemster
Jorine Beemster Reizen 16 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Wauw! Deze roze Insta-waardige hotspot in Londen is er eentje uit je dromen

Wordt het weer hoogtijd voor een stedentrip met je beste vriendinnen? Boek dan snel je ticket naar Londen. Want wauw, EL&N is echt het aller aller aller mooiste koffietentje dat je ooit hebt gezien.

Dit cafeetje waar het letterlijk van de vloer tot het plafond roze is, is de droomplek van elke vrouw.

EL&N is de meeste Insta-waardige hotspot in Londen

Zoals we al eerder schreven zijn roze muren dé woontrend van 2019. EL&N was hiermee allang haar tijd vooruit. Deze hotspot is een paradijs voor vrouwen en zit vol met Insta-waardige plekjes.

Van alle vestigingen is het filiaal op Hans Crescent, Knightsbridge de prachtigste. Hier vind je muren bedekt met reusachtige hartjessnoepjes, neonletters, bloemenmuren én eenhoorns en dat allemaal in het roze. Klinkt dat niet als de hemel op aarde?

Het mag inmiddels duidelijk zijn: naast deze hotspots kan dit eettentje ook echt niet ontbreken aan de lijst. Trommel je vriendinnen dus maar op en boek snel een ticket richting Londen.

Het filiaal neemt geen boekingen aan. Zorg dus dat je op tijd komt zodat jij in alle rust een paar prachtige fotootjes kunt schieten én kunt genieten van de heerlijke koffie en taartjes natuurlijk.

Vriendinnendag: Bij deze Utrechtse hotspot is alles Insta-waardig

Reageer op artikel:
Wauw! Deze roze Insta-waardige hotspot in Londen is er eentje uit je dromen
Sluiten