Redactie
Redactie Gesponsord 15 jun 2020

Popping Instagram feed maken? Zo doe je dat

De Instagram feed van een influencer is vaak jaloersmakend. En hoewel het er helemaal niet zo moeilijk uitziet, komt er best nog wel wat kijken bij het maken (en bijhouden!) van een mooi Instagram profiel. Maar geen zorgen: wij hebben het uitgezocht en getest op de nieuwste OnePlus 8 smartphone. Met deze 5 tips lukt het jou ook!

1. Werk met presets

Je creëert eenheid op je profiel door je foto’s op dezelfde manier te bewerken. Maar om dat iedere keer handmatig te doen, is super veel werk en niet bepaald fail proof. Sla daarom de door jouw gebruikte filters en effecten op als preset, zodat je die de volgende keer heel gemakkelijk over je nieuwste kiekje kan knallen.

2. Kies een duidelijk thema

Wat is het doel van jouw Instagram? Wil je je volgers laten kennismaken met jouw kledingstijl? Of ben je geweldig met make-up en wil je dat met de wereld delen? Misschien heb jij wel iets heel anders voor ogen en gebruik je jouw Instagram feed om je teksten of filmpjes bij het publiek te brengen. Anyway: goed om over na te denken. Hoe specifieker je bent, hoe meer jouw page een eenheid vormt en des te eerder je een betrouwbare groep volgers opbouwt.

3. Maak goede foto’s

Tegenwoordig is iedereen fotograaf. Je hoeft echt niet met een enorme lens over straat om een goede foto te krijgen. Zorg er wel voor dat je een telefoon met een goede camera. De OnePlus 8 is zo’n telefoon. Achterop zitten drie verschillende camera’s: een 48 megapixel hoofdcamera, een 16 megapixel ultra wide angle camera en een macro camera. Met die laatste kun je zelfs de kleinste details prachtig fotograferen. En een leuk nieuwtje voor de dierenliefhebbers: de face recognition, waarmee je perfecte portretten schiet en video’s maakt, werkt ook op katten en honden!

4. Zorg voor afwisseling

Een mirror selfie is altijd goed. Een foto van je garderobe ook. Maar af en toe mag het wel wat creatiever. Een andere pose kan al helpen. Of pak de fiets en maak een rondje door de stad. Zeker weten dat je onderweg allerlei leuke fotolocaties tegenkomt. Schiet er gewoon lekker op los. De OnePlus 8 heeft een speciale videofunctie: de ‘Ultra Stable Mode’. Daarmee kun je super stabiele en scherpe filmpjes schieten, zelfs als jij of het object dat je filmt veel beweegt. Zet je telefoon dus op Zen mode en ga er lekker op uit!

5. Ga voor opvallende accessoires

More is more. Kies voor opvallende items die jouw foto net dat beetje meer ‘umph’ geven. Oorbellen die de aandacht trekken of een riempje dat net even anders is. Waarschijnlijk staat je telefoon ook regelmatig op de foto, dus zorg ervoor dat je die ook mooi aankleedt. De cases die de wereldberoemde straatartiest André Saraiva in samenwerking met OnePlus ontwierp, zijn een echte eye catcher en zorgen er gegarandeerd voor dat jouw foto opvalt.

In samenwerking met OnePlus

Reageer op artikel:
Popping Instagram feed maken? Zo doe je dat
Sluiten