Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 2 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Alle stalkers opgelet! De Instagram-accounts van alle Love Islanders

Het tweede seizoen van Love Island Nederland is begonnen. Omdat je in de eerste aflevering de Instagram van de Love Islanders maar heel vluchtig kon zien hebben wij ze voor jullie onder elkaar gezet. Laat het stalken maar beginnen!

Hoe goed we de deelnemers ook leren kennen op het idyllische eiland, op deze manier zie je de Islanders in het ‘echte’ leven.

De Instagram van de Love Islanders

Ondanks dat je elke avond een nieuwe aflevering van het tweede seizoen van Love Island Nederland kan bekijken, is deze zoektocht veel interessanter. Eerder stelde wij de singles al aan je voor, maar via de social accounts van de deelnemers leer je ze pas écht kennen.

Wat doen de Islanders in hun vrije tijd, met wie gaan ze om en wat doen ze naast Love Island in hun dagelijkse leven. Laat het stalken beginnen, dán kom je er snel genoeg achter. Hier komen ze:

1. Josephine-Charlotte

2. Axel

3. Joan

4. Fabiënne

5. Raphaëlla

6. Remco

7. Lisa

8. Mattheüs

Giuliano, Mert en Imen hebben helaas een slotje op hun Instagram-account, maar je kunt altijd proberen een verzoekje in te dienen.

Nieuw seizoen, nieuw …

Nu we de eerste paar afleveringen achter de rug hebben, zien we veel veranderingen in het tweede seizoen van Love Island. Naast de nieuwe deelnemers is er ook een nieuwe voice-over en een compleet nieuwe villa.

De voice-over wordt deze keer ingesproken door de radio-dj Sander Lantinga. De nieuwe villa ziet er prachtig uit en is net zoals de villa uit het eerste seizoen, echt geen straf om te in verblijven.

En geen zorgen, de deelnemers worden uitvoerig getest voor het coronavirus op het eiland. Dat is de reden waarom dit seizoen gewoon op de normale manier door kan gaan.

Volg de zoektocht naar ware liefde van de Love Island deelnemers. De afleveringen van Love Island seizoen twee komen elke dag om 21:30 online op Videoland!

Reageer op artikel:
Alle stalkers opgelet! De Instagram-accounts van alle Love Islanders
Sluiten