7 Instagram-waardige kapsels die je meteen wilt uitproberen

Je kent het wel: je bent aan het scrollen door Instagram en ziet honderden perfecte kapsels voorbijkomen. Maar welke zijn nou écht het proberen waard? Wij hebben de zeven meest Instagram-waardige kapsels op een rij gezet. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de leukste uitkiezen en proberen.

Ben jij toe aan een nieuwe look? Dan hebben we goed nieuws, want we hebben de mooiste kapsels van Instagram verzameld. Lees snel verder en kies welk kapsel jij binnenkort aan de kapper laat zien.

De mooiste Instagram-proof kapsels

De lente staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe haarstijl. Ben jij een stoere chick? Dan is de (korte) bob of het face-framing effect perfect voor jou. Zie jij jezelf meer als een meisje-meisje? Dan voel jij vast wat voor de retro look.

1. Tikje retro

De eighties vibe voelen we gelijk bij deze retro look. Pak je krul-of stijltang erbij en maak een mooie ‘flip’ in de puntjes van je staart.

2. De bob

Dit kapsel is al een tijdje in ons vizier, maar is nu ook een heuse trend in de korte variant. Misschien is het eindelijk tijd om een (korte) bob te nemen.

3. Curtain bangs

Oh, oh, oh, wat houden we van deze coupe. De naam zegt het al, curtain bangs zijn letterlijk lokken als gordijntjes langs je gezicht. Dit kapsel staat iedereen en creëert een mooie vorm langs je gezicht.

4. De up-do

Deze hairdo kan je bij elk kapsel proberen. Laat de voorste plukjes van je haar langs je gezicht vallen en pak vervolgens de helft van je haar en steek het op. Kies je voor een scrunchie of juist een chic haaraccessoire? Nu komen we gelijk aan bij het volgende Instagram-waardige kapsel…

5. Clipjes

Haarclipjes zijn niet alleen super handig (geen overbodig haar in je gezicht) maar ook enorm stijlvol. Tegenwoordig kan je de leukste haarsnoepjes bijna overal kopen, bijvoorbeeld bij dit fantastische Deense merk.

6. Style de babyhaartjes

We introduceren een van de meest Instagram-waardige kapsels ooit: deze look kan je makkelijk afkijken bij koningin Rihanna, wie deze style heeft uitgevonden.

7. Face-framing

De trend is simpel: de voorste twee plukjes die langs je gezicht vallen, verf je lichter. Het resultaat is een frissere coupe die compleet in nineties stijl is.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
7 Instagram-waardige kapsels die je meteen wilt uitproberen
Sluiten