Janne Vogel
Janne Vogel Love 7 jun 2020

Déze 3 sterrenbeelden vinden intelligentie het belangrijkst in een partner

Waar de een zwicht voor humor of een gedeelde passie, houdt de ander meer van een intellect. De volgende drie sterrenbeelden vinden intelligentie het állerbelangrijkst in een partner.

En dat is gezien hun karaktereigenschappen meer dan logisch.

Sterrenbeelden die intelligentie belangrijk vinden

De volgende sterrenbeelden slaan hun slag via LinkedIn, lezen de scriptie van hun crush met liefde en houden van intellectuele gesprekken. Het is maar dat je het weet.

Steenbok

Als aardeteken geeft de Steenbok 110% van zichzelf op werk en/of op zijn of haar studie. Mede daarom neemt het teken nooit genoegen met gemak in de liefde; hij of zij wacht op iemand die écht de aandacht trekt. Negen van de tien keer is dat iemand die net zo hard werkt als hij/zij.

Als je geïnteresseerd bent in een Steenbok, flirt dan vooral door met je cv te pronken of schep bescheiden op over je IQ. Succes gegarandeerd.

Tweelingen

Tweelingen vallen op, omdat ze vaak het meest kletsen van iedereen. Ze besteden hun tijd aan het verzamelen van leuke feiten, het bestuderen van de menselijke natuur en het opfrissen van de popcultuur. Bijvoorbeeld. Mede hierom voelt het teken zich aangetrokken tot iemand die dezelfde scherpe humor en emotionele intelligentie deelt.

Maagd

De Maagd is ook een aardeteken en lijkt intelligentie zo ongeveer te hebben uitgevonden. In de dingen waar Maagden goed in zijn, willen ze nog beter worden. En die weg naar verbetering eindigt nooit.

Als het gaat om een partner ziet Maagd graag iemand die de tijd heeft genomen om zichzelf zo goed mogelijk te leren kennen. Kan deze persoon daarnaast bedachtzaam praten over (bij wijze van spreken) klassieke dichters? En deinst hij of zij niet terug wanneer het onderwerp filosofie wordt aangesneden? Dan is het een match!

Lees ook: