Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 15 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Roze muren zijn een ding en wij zijn verliefd op deze interieur trend

‘I’m a Barbie girl, in a Barbie world’. Nog steeds op jou van toepassing? Dan ben je net als wij waarschijnlijk helemaal weg van deze fantastische interieur trend. Roze muren zijn een ding en wij zijn obsessed. We hebben de mooiste inspiratie voor je op een rij gezet want in 2019 gaan we dit overal terugzien.

Roze muren zijn dé interieur trend

Nieuw jaar, nieuw interieur. Het is heerlijk om 2019 met wat positieve veranderingen in huis te beginnen. Al helemaal als je deze gave interieur trend ziet. Met deze roze muren ziet je huis er speels maar toch volwassen uit. De lichte pastel kleur kun je eindeloos met andere stoere kleuren combineren en wij hebben de mooiste interieur plaatjes voor je op een rij gezet.

Verschillende structuren en materialen

De roze kleur kun je op verschillende manieren toepassen in je interieur. Zowel op de muren als met meubels. Als je kiest voor een lichtroze muur kun je dat perfect combineren met een oudroze velvet stoel.

Je kunt daarnaast ook roze muren creëren met verschillende materialen. Een badkamer of WC met roze tegeltjes ziet er hartstikke schattig uit en in combinatie met een gouden kraan wil jij alleen nog maar instafoto’s maken in je eigen huis.

Bij Primark vind je de leukste musthaves voor bij je roze interieur.

10 x home items van Primark waarvoor je NU naar de winkel rent

Roomed

Reageer op artikel:
Roze muren zijn een ding en wij zijn verliefd op deze interieur trend
Sluiten