Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 12 juli 2017

Gezocht! Mensen die mee willen spelen in een internationale Vikingfilm die in Nederland wordt opgenomen

Hou jij van een beetje stoere vent die wel tegen een stootje kan en ben jij van mening dat Vikings een van de beste series ever is? Dan is dit de uitgekiende kans om mee te doen aan nét zo'n productie, want er wordt een grote internationale Vikingfilm opgenomen, waarin jij mag meespelen.

Stiekem droom je er wel van: een internationale carrière op het witte doek. En als je dan meteen met een stel hete heren jouw debuut mag maken, kan jij jouw geluk niet op. Goed nieuws, want voor de nieuwe internationale Vikingfilm worden nog figuranten gezocht. Daarmee kan jij zo maar eens doorbreken.

De locatie

De film zal worden opgenomen in het Prehistorisch Dorp in Eindhoven. De film, genaamd Redbad, speelt zich af in de vroege middeleeuwen en wordt geproduceerd door Klaas de Jong, bekend van de film Michiel de Ruyter en geregisseerd door Roel Reine. Het verhaal speelt zich af in Dorestad, wat het grote handelscentrum was in Europa in deze tijd en gaat over Redbad (Radboud) die tegen de godsdienstige gebruiken van zijn volk is en uiteindelijk bij de Vikingen belandt.

Figuranten gezocht

Voor deze gave film zijn de filmmakers nog op zoek naar personen die als middeleeuwse strijders willen figureren in de film. Ben jij een stoere chick én zie jij het wel zitten om een debuut te maken op het witte doek? Geef je dan snel op.

De opnames beginnen waarschijnlijk in september en de film zal in 2018 in de bioscoop te zien zijn. Heb jij het in je om met een bijl een Viking te grazen te nemen? Dan ben jij de uitverkorene om aan deze film mee te werken.

Vikings niets voor jou? Dan is dit misschien iets: Geef je snel op! Ex On The Beach Double Dutch zoekt kandidaten voor het nieuwe seizoen

Reageer op artikel:
Gezocht! Mensen die mee willen spelen in een internationale Vikingfilm die in Nederland wordt opgenomen
Sluiten