Zara Bircan
Zara Bircan Love 7 jan 2020

Aan het daten met een introvert? 5 x waarom zij de allerbeste partners zijn

Ah, de introverts. De meest loyale, lieve en begripvolle mensen die je ooit tegen gaat komen. Ben je aan het daten met een introvert, dan weet jij dat je een liefdevolle relatie met de allerbeste partner te wachten staat.

Dat introverts de beste luisteraars zijn, is al bekend. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken als je ergens mee zit, want je kan alles bij hen kwijt. Besluit je er één te daten, dan belooft dat zonder twijfels de mooiste dingen.

Aan het daten met een introvert? 5 x waarom zij de allerbeste partners zijn

Heb je een introvert goed leren kennen, dan mag je al van geluk spreken. Een introvert laat sneller zijn of haar ware zelf zien bij de mensen waarbij ze zich comfortabel voelen. Ben je een introvert aan het daten, dan heb jij om de volgende redenen sowieso een fijne relatie.

1. Ze stellen zich volwassen op

Een introvert is erg observerend en neemt gerust een stap terug als dat nodig is. Introverts als partner zijn dus totaal niet snel jaloers of dramatisch. Het liefst willen zij één op één iets met je bespreken en staan ze altijd open voor jouw verantwoording.

2. Ze zijn goede luisteraars

Al je geheimen, onzekerheden of frustraties kun je bij je introverte lover kwijt. Je kan erop vertrouwen dat zij zich zonder oordeel openstellen om naar je te luisteren. Ben je aan het daten met een introvert, dan weet je dat je altijd bij hen veilig bent.

3. Ze zijn begripvol

Een introvert kan erg zelfbewust zijn en begrijpt als geen ander dat niemand perfect is. Reken er maar op dat zij je altijd laten uitpraten en je gevoelens serieus nemen, zelfs als ze er anders over denken.

4. Ze denken na voordat ze iets zeggen

Een introvert is erg geduldig en denkt altijd na voordat hij/zij iets zegt. Ze proberen alles zo goed mogelijk over te brengen en houden rekening met je gevoelens. Heeft je nieuwe lover je de liefde verklaart? Reken er dan maar op dat elk woord uit het hart is gekomen.

5. Ze zijn loyaal

Als een introvert zich comfortabel voelt bij jou, dan heb jij een trouwe lover gevonden. Zij stellen zich namelijk niet open voor iedereen, maar alleen bij mensen waarbij ze zich veilig voelen. Heb je hun vertrouwen gewonnen, dan zijn zij de jouwe.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Aan het daten met een introvert? 5 x waarom zij de allerbeste partners zijn
Sluiten