Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 13 mei 2018

Wow! Zoveel invloed heeft alcohol écht op jouw summerbody

We weten allemaal dat alcohol een 'dikmaker' is, maar dat het zóveel met je lijf doet is keer op keer teleurstellend. Wanneer jij alcohol vervangt voor water kan je daar een mega goed lijf aan overhouden. Dat blijkt ook maar weer uit de foto’s van Jelly Devote.

De zomer is heerlijk. Je zit gezellig met vriendinnen op het terras en bestelt het ene na het andere wijntje. Helaas drink je de kilo’s er letterlijk aan. Maar wanneer jij de alcohol vervangt voor water kan je makkelijk de ideale summerbody krijgen.

Invloed alcohol summerbody

Alcohol doet niks goeds voor je lijf, dat is helaas een feit. Maar dat je daadwerkelijk zoveel slanker kan worden door de alcohol te vermijden blijft opmerkelijk. Jelly Devote, een Instagram Influencer, is het levende bewijs van het: ‘les-alcohol / pro-summerbody’ feit.

Perfect voorbeeld

Jelly hield van drinken met haar vriendinnen, dit deed ze ongeveer drie keer per week. Ze hield van bier en mixdrankjes. Vandaag de dag drinkt Jelly met mate; 1 a 2 glazen champagne of wijn per week. Haar lijf is drastisch veranderd door de hoeveelheid drank te minimaliseren.

Toen ze veel én veel minder begon te drinken ging zij automatisch ook gezonder leven. De resultaten werden zichtbaar en dat smaakte naar meer. Jelly houdt van een donut en die gunt zij zichzelf zeker, maar dat vele drinken doet zij niet meer. De lichamelijke resultaten van minder drinken bevielen haar zo goed, dat zij alleen nog maar met mate drinkt.

Krab jezelf daarom toch even achter de oren als jij een grote liefhebber van wijntjes bent. Wanneer je deze laat staan verlies je namelijk in rap tempo overtollige kilo’s. Je kan de sportschool bezoeken; maar zelfs zonder te zweten, puffen, hijgen en jammeren kan jij aardig wat kilo’s de baas zijn. Als het je dat waard is natuurlijk.

Reageer op artikel:
Wow! Zoveel invloed heeft alcohol écht op jouw summerbody
Sluiten