wpk-admin
wpk-admin Life 13 mrt 2019

Watttt? Met deze truc laadt je iPhone echt héél snel op

Is er iets vervelenders dan een smartphone die leeg is? Uhhh nee, want hoe kun je dan je vriendinnen op de hoogte houden van letterlijk alles wat je doet? Om te voorkomen dat je met een lege iPhone staat vertellen we je in dit artikel dat snel opladen echt een ding is en hoe je dat doet.

Je iPhone snel opladen kan echt. Wat zeggen we? Twee keer zo snel opladen behoort tot de mogelijkheden. Dus als je dan even zonder zit, ben je snel weer voorzien van een volle batterij. Dankzij onze collega’s van WANT weten we namelijk hoe.

Je iPhone snel opladen

Natuurlijk zijn de meeste telefoons vandaag de dag voorzien van de mogelijkheid om draadloos op te worden geladen, maar dat gaat vaak minder snel. Wanneer je een iPhone hebt, dan is de kans groot dat je gebruik maakt van de standaard kabel die bij je telefoon is meegegeven. Logisch, want die krijg je er gewoon gratis bij.

Wil je je smartphone sneller opladen en in dit geval dus je iPhone 8 of hoger? Dan kun je in de Apple Store een USB-C naar Lightning-kabel aanschaffen. Lekker technisch dit, dus vraag vooral om hulp in de winkel. Zorg ook dat je een wallmount hebt (Google even als je het niet begrijpt) die een USB-C ondersteunt, want dan gaat het pas echt rapido.

Met rapido bedoelen we echt rapido. Je iPhone is via deze manier in een half uur voor meer dan vijftig procent opgeladen en is op die manier weer helemaal klaar om een paar uur mee te gaan. De kabel, van één meter, kost 25 euro en is onder andere bij de Apple Store te koop.

Heh, wtf?! Je iPhone heeft een mapje met al je naaktfoto’s – zo vind je ‘m

Reageer op artikel:
Watttt? Met deze truc laadt je iPhone echt héél snel op
Sluiten