Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 28 nov 2014

Is dit het allermooiste meisje van de wereld?

Maak kennis met dit buitengewoon mooie gezichtje en lange benen. Kristina Pimenova, 9 jaar uit en komt uit Moskou. Vanaf dat ze 3 jaar was stond ze al model. Nu 6 jaar later heeft ze 300.000 Instagram followers, meer dan 2 miljoen Facebook vrienden en heeft ze onder andere gewerkt voor Vogue, Roberto Cavalli, Benneton en Armani.

Toen Kristina drie jaar was kreeg haar moeder wel eens te horen dat haar dochter zo knap was en dat ze haar misschien moest opgeven om model te worden. Mam gaf haar op en zo gebeurde het dat Kristina al snel werd ontdekt. Kristina had er zelf ook plezier in, vooral lopen op de catwalk en fashion shows. Het bracht haar grote internationale klanten.

Het blijft een kind

Ondanks dat dit geweldig is blijft Kristina een kind. Op haar social media wordt dan ook gevraagd om alleen kindvriendelijke opmerkingen, foto’s en dergelijke te plaatsen. Daarnaast draagt het meisje bijna geen make-up op foto’s en het liefst helemaal geen. Voorlopig mag ze nog even kind blijven.

Too much?

Ondanks dat Kristina vele bewonderaars heeft, zijn er ook een paar mensen die vinden dat haar foto’s te ver gaan voor een kind. Dat ze er te volwassen op staat en dat foto’s van haar benen seksistisch overkomen. Haar moeder legt uit dat dit totaal niet zo is bedoeld. Kristina vindt het leuk om op foto’s te gaan en toevallig maakt ze altijd een picture perfect. Ze geeft aan hoeveel lol Kristina er in heeft. Kristina post zelf bijvoorbeeld niets op social media aangezien ze nog maar negen jaar oud is. Dit doet haar moeder voor haar.

Wat vinden jullie? Te jong? Of werkelijkwaar prachtig? Oordeel zelf:

Reageer op artikel:
Is dit het allermooiste meisje van de wereld?
Sluiten