Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 18 sep 2017

Is jouw vriendlief lazy AF? Dan herken je deze 11 dingen als geen ander

Je bent dolgelukkig met je vriendlief. Je kan je geen leukere manspersoon in je leven voorstellen en vindt bijna alles leuk aan hem. Maar je bent er ondertussen ook achter dat hij aartslui is. Bloed irritant af en toe, maar het heeft ook zeker een aantal voordelen. Herken jij ze?

1. Meneer vindt het doodnormaal om jou te vragen of je even de afstandsbediening aan kan geven. Simpelweg omdat hij zélf te lui is om op te staan. Je bent zo gek om het ook nog te doen ook.

2. Hij loopt vaker in zijn joggingpak rond dan dat je hem in kleding ziet. Je bent tegenwoordig dan ook blij verrast als je hem weer eens in een normale outfit ziet.

3. Scheren heeft geen prioriteit. De ene week heeft hij een baard en de andere week is hij glad geschoren. Dit geeft jou wel een vrijbrief om ook je vachtje te laten staan.

‘Hij maakt er een sport van om zo kort mogelijk te antwoorden op Whatsapp’.

4. Hij maakt er een sport van om zo kort mogelijk te antwoorden op WhatsApp. Ondertussen ben je erin geslaagd om zijn codetaal moeiteloos te ontcijferen.

5. Hij zit er niet het nut van in om aan tafel te eten. Want liggend eten op de bank waarbij hij zo min mogelijk inspanning moet leveren vindt hij prima.

6. Je ruimt al zijn zooi achter hem op, altijd.

‘Hij wil áltijd met je knuffelen’

7. Hij is de ultieme knuffelaar wat heerlijk is. Bovendien is hij ook altijd op de plek waar je kan huggen: de bank.

8. Netflix&Chill vindt hij ook ge-wel-dig.

9. Net zoals comfort food. Pasta, pizza, Thais, Chinees en al het andere wat stiekem een beetje slecht is maar o-zo lekker.

10. De bank heeft ondertussen een ligplek van waar je vriendlief altijd ligt. En dan te bedenken dat hij niet eens zwaar is maar dat dit puur is ontstaan door ál die uren op de bank.

11. Hij is de meest relaxte persoon op aarde en soms als je er naar kijkt, ben je een beetje jaloers, want hoe fijn als iemand zo kan ontspannen?!

Dit is té schattig:
Relationshipgoals: Dit schattige oude koppel draagt altijd matchende outfits

Reageer op artikel:
Is jouw vriendlief lazy AF? Dan herken je deze 11 dingen als geen ander
Sluiten