Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 22 mei 2018

Temptation Island VIPS spoiler: Ruud zou weer vrijgezel zijn want hij is gespot op Tinder

Utopiaan Ruud zag Temptation Island VIPS voornamelijk als een uitdaging. Want, zo vertelde hij aan RTL Boulevard voordat hij en zijn liefje Rowena naar Mexico vertrokken, het trok hem vooral aan dat het fout kon gaan. Het was alsof hij wilde dat zijn relatie stuk zou gaan door ‘de ultieme relatietest’.

Is Ruud weer vrijgezel na Temptation Island VIPS?

Ruud wilde Rowena, zijn Pokémon, echt niet kwijt, zo verzekerde hij haar en de kijkers in RTL Boulevard. Maar toch lijkt het erop dat de uitdaging die hij zocht verkeerd is gegaan. Want Ruud is weer single.

Het leek bijna alsof hij wilde dat zijn relatie kapot ging. Want zijn reden om mee te doen: ’Je gaat iets aan en het kan gewoon fout gaan. Dat gedeelte, dat trekt mij gewoon heel erg.’

Tja, je zou zeggen, maak het dan gewoon uit, maar dan krijg je natuurlijk niet zoveel fame. Dan kun je beter op tv Videoland de fout in gaan.

Ruud en Rowena lijken uit elkaar

Ruud is nu namelijk gespot op datingapp Tinder. Oké, zijn naam en leeftijd komen niet overeen, maar het zijn wel zijn foto’s. En die foto’s zijn níet afkomstig van de social mediakanalen van Ruud. Daarom lijkt het erop dat Ruud de foto’s zelf heeft gepost. Al kan het natuurlijk nog dat er sprake is van een hacker.

Volgens zijn Facebookpagina zijn Ruud en Rowena nog steeds samen. We gaan het zien binnenkort, of de verleiding het stel te veel is geworden. Vanaf 7 juni op Videoland.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Temptation Island VIPS spoiler: Ruud zou weer vrijgezel zijn want hij is gespot op Tinder
Sluiten