Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 1 apr 2017

Scary: IT komt in een nieuw jasje en hij is nog steeds angstaanjagend eng

Kinderfeestjes zullen nooit meer hetzelfde zijn en het beroep van clowns wordt niet meer gewaardeerd, maar hoe kan het ook anders: IT heeft dit voor altijd veranderd. Als je dacht dat het tijdperk van de clowns voorbij was heb je het mis. Hou je maar hart vast, want IT komt terug. And he's coming for you.

Ongeacht dat jij misschien een horror-fanaat bent, deze clown blijft súper eng. De vorige film kwam uit in 1990 en daarom vonden de producers het hoog nodig om IT in een nieuw jasje te steken en een tweede leven in te blazen.

Ehm, beetje eng

Ja, dat tweede leven inblazen is ze goed gelukt en dit komt mede door de acteurs die in de film spelen. Onder andere Finn Wolfhard, bekend van Stranger Things, speelt in de film. Nu is Stranger Things ook niet het vrolijkste programma om lekker weg te kijken en daarom belooft dit veel goeds, nou ja: engs, voor de herboren film.

Of jij je herboren voelt na het zien van deze film is nog maar de vraag. Hieronder alvast de trailer.

De film komt uit op 7 september 2017. Durf jij het aan?

Hier iets over unicorns om het wat minder eng te maken: In deze unicorn sloffen zit een verwarming en ze staan allemachtig prachtig aan je voetjes

Reageer op artikel:
Scary: IT komt in een nieuw jasje en hij is nog steeds angstaanjagend eng
Sluiten