Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Travel 28 jan 2019

Mega deal! Je kunt nu een 10-daagse rondreis door Italië maken voor nog geen 300 euro

Ben je nog op zoek naar een Valentijnscadeau voor je lover? Een reisje hoeft niet duur te zijn en tijdens deze 10-daagse trip kunnen jullie anderhalve week lang hand in hand door Italië reizen. Lidl reizen heeft namelijk een knaller van een aanbieding deze week en die wil je niet missen.

Wil je je lief verrassen met een romantisch reisje voor twee? Bij Lidl reizen kun je nu een 10-daagse rondreis door Italië boeken en je lacht je rot als je de prijs ziet. Psssst, deze reis is net zo leuk met jouw beste vriendin.

Rondreis door Italië

Bij Lidl kun je nu voor 299 euro per persoon tien dagen lang rondreizen door Italië. Dat ook nog eens op de mooiste plekken van het het land. Jullie verblijven in drie verschillende gebieden: Trentino, Toscane en Ligurië. Daar kun je net zo’n mooie foto’s maken zoals je die zo vaak op Instagram voorbij ziet komen.

Het reisprogramma

Jullie maken de rondreis in je eigen auto (die kosten zijn die niet inbegrepen bij de reis) en starten met drie overnachtingen in Trentino. Vervolgens rijden jullie met de auto naar het wonderschone Toscane waar jullie ook drie nachten in een hotel verblijven. Jullie sluiten de reis af met drie overnachtingen in Ligurië.

Alle details over de reis vind je op de website van Lidl. Daar kun je ook de reis boeken en vind je een overzicht van de prijzen.

Nog niet overtuigd? Na het lezen van dit artikel wel:

Pak je koffers maar! Reizen is goed voor je gezondheid

Reageer op artikel:
Mega deal! Je kunt nu een 10-daagse rondreis door Italië maken voor nog geen 300 euro
Sluiten