Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 30 mrt 2017

JA! Dit is de nieuwe foundation collectie van MAC

Snapchat filters zijn mega overrated als jij een trotse eigenaar bent van de nieuwe foundation van MAC. De nieuwe technologie van MAC in dit flesje zorgt ervoor dat jouw huidje gezond, stralend en egaal is en blijft. Dé nieuwe toevoeging aan jouw beautyline.

De nieuwe foundation collectie Next to Nothing van MAC is een game-changer in de make-up industrie. De formule is namelijk lichter en zachter dan ooit en daarom ook mega goed voor de huid. Deze wil je hebben.

Een absolute something

Ondanks de naam van de nieuwe lijn, is deze make-up zeker wel something. En wat voor een something: de nieuwe formule van MAC is gemaakt met voedende ingrediënten en een licht reflecterende en opalescente microbolletjes. Daarnaast is de foundation ademend en dient hij zowel als primer en foundation. Naast de foundation komt MAC ook met een Next to Nothing Pressed Powders dat de selfie-perfect look afmaakt.

Op 6 april is de nieuwe collectie verkrijgbaar. De foundation en poeder zijn in negen tinten te verkrijgen. De foundation kost 31 dollar (28,84 euro) en het poeder 27 dollar (25,12 euro). Ben jij één van de eerste die deze collectie aanschaft?

Wij denken dat je dit ook leuk vindt om te lezen: Eindelijk! Sephora komt hoogstwaarschijnlijk terug naar Nederland

Reageer op artikel:
JA! Dit is de nieuwe foundation collectie van MAC
Sluiten