Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 5 okt 2017

Karaoketijd: Je kunt de longen uit je lijf zingen tijdens een gigantisch Disney-feest

Een confetti-douche, heerlijke meezingmuziek van een live band met karaoke, swingende dansers, feestelijke ballonnen, een fotobooth voor instagrammable foto's en je favoriete Disney-helden. En dat allemaal met een lekkere cocktail in je hand. Geloof het of niet, maar het komt allemaal samen tijdens een gigantisch Disney-feest. Dromen kunnen dus ècht uitkomen.

Disney blijft ons maar bezig houden. Is het niet in films, dan is het wel met fantastische Disney inspired items. Of feesten. Knijp jezelf nog maar eens in een keer in je arm als je het nog niet gelooft, want het gaat echt gebeuren.

Het enige echte disney-feest

Ken jij alle Disney-liedjes nog goed genoeg om ze helemaal mee te kunnen zingen? Of je die vraag nu met ja of nee beantwoordt maakt eigenlijk helemaal niks uit, want tijdens het Disney-feest kun je de tekst gewoon van een scherm aflezen. Daar is een karaoke natuurlijk ook voor.

Voor het feest wordt helemaal uitgepakt. Confetti, ballonnen, dansers, livebands en vooral: Disney, Disney en nog meer Disney. Misschien wel precies hoe je het in je wildste dromen voorgesteld hebt, of zelfs nog beter. En je hoeft helemaal niet lang te sparen, want de tickets kosten maar 12 euro. Dat is geen geld.

Waar is dat feestje? In Londen. Maar hé, de locatie is fantastisch en voor zo’n cheapass entreetickets heb je vast nog wel geld over voor een vliegticket. Dit feestje wil je toch niet missen?

Dit is vast ook iets voor jou: Droombaan! Disney zoekt mensen die de wereld willen rondreizen en mensen willen betoveren

Reageer op artikel:
Karaoketijd: Je kunt de longen uit je lijf zingen tijdens een gigantisch Disney-feest
Sluiten