Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 27 feb 2017

Ja! Er komt een film met Nate van Gossip Girl en je krijgt er kippenvel van

Wat een geluk: onze good guy Chace Crawford, a.k.a. Nate uit Gossip Girl, is binnenkort weer te zien op het witte doek. Ditmaal wel in een hele andere setting, namelijk een horrorfilm. Eng? Ach, horror is fictief, maar Chace's beauty niet.

Dat is wel even andere koek: van mooi boy in Gossip Girl naar de hoofdrol in een horrorfilm op het witte doek. Nou ja, wij zijn allang blij dat we weer kunnen genieten van het mannelijk schoon Chace.

Eloise

De film heet Eloise en speelt zich af in een mental hospital. Dat de trailer alleen al om onder je deken weg te kruipen is, belooft veel enge scênes voor de film zelf. Maar hé, Chace weet ons wel door de schrikmomenten heen te slepen.

Eloise gaat over vier vrienden die inbreken in het verlaten psychiatrisch ziekenhuis, genaamd Eloise. Hier hopen zij een overlijdensakte te vinden, die Jacob (Chace Craword) recht zal geven op een flinke erfenis. Tijdens het bezoek aan het gesticht ontdekken de vrienden niet alleen dat Eloise een verschrikkelijk verleden koestert, maar ook de waarheid over hun eigen geschiedenis.

Het bestaat echt

Mocht dit al behoorlijk scary zijn? Het engste komt nog: Eloise heeft écht bestaan. Naast een psychiatrische inrichting was Eloise vroeger ook een gewoon ziekenhuis, had het een eigen begraafplaats en herbergde het arme mensen tijdens de Grote Depressie van Amerika.

Tegenwoordig is het complex opgedeeld in een winkelcentrum, een golfbaan en appartementen. Één ding is zeker: wij gaan hier ab-so-luut niet heen om lekker te shoppen of een balletje te slaan. Over my dead body, of nou ja, die van anderen.

Check hier de trailer, als je durft:

Wij denken dat je dit ook wilt lezen: Waarom we eigenlijk allemaal oud willen worden met Nate uit Gossip Girl

Reageer op artikel:
Ja! Er komt een film met Nate van Gossip Girl en je krijgt er kippenvel van
Sluiten