Ja ja, deze 6 dingen zullen alleen roodharigen echt begrijpen

Misschien vind je dit zelf niet altijd zo, maar rood haar hebben is echt wel iets waar je ontzettend trots op mag zijn. Er is iets mysterieus aan roodharigen wat wij als bijvoorbeeld blondines nooit echt zullen begrijpen. Zoals deze zes dingen:

1. I am not walking on sunshine

Dat roodharigen niet tegen de zon kunnen is algemeen bekend. Doordat de huid van de meeste roodharigen zo licht is, verbrandt deze snel. Maar hey, roodharigen zijn eigenlijk een soort super mensen, want ze kunnen hun eigen vitamine D aanmaken, awesome toch?

2. Beperkte kleuren van de regenboog

Als er een ding is wat roodharigen begrijpen is dat ze niet zomaar alle kleuren kunnen combineren. Rood is zo overheersend dat je niet snel ook nog een rode jurk aan zal trekken. En om dan nog niet eens over je rode sproetjes te beginnen. Onthoud wel dat jij als roodharige het als enige zo ziet. Wij zijn allang jaloers.

3. Love ‘em or hate ‘em

Je houdt van je sproeten of je hebt echt een hekel aan ze. Wij zeggen omarm ze, want er zijn veel mensen echt jaloers op die schattige vlekjes.

4. Metgezellen

Een voordeel van zulk rood haar? Je zult in een drukke menigte altijd snel andere roodharigen spotten. Hoe handig is dat?

5. Granny

Jouw rode haar wordt pas grijs als je heel oud bent. Wat een mazzel is dat.

6. You rock

Eigenlijk hoeven we dit niet eens te vertellen want duh, als roodharige val jij enorm op en dat is ontzettend gaaf. Je rode haar is een van je beste features net zoals jouw ontzettend leuke persoonlijkheid.

Wist je trouwens dat dit de beste make-up is als jij rood haar hebt?

Reageer op artikel:
Ja ja, deze 6 dingen zullen alleen roodharigen echt begrijpen
Sluiten