Ja, ja, ja! De lange rijen bij Zara zijn binnenkort verleden tijd

We houden allemaal van de Zara. Van de schoenen, van de jurken, van de jassen, van de mode die zo verschrikkelijk up to date is dat het zo van de catwalk lijkt te zijn geplukt. Maar één ding is wel irritant: de lange rij bij de kassa.

Gelukkig hebben we fantastisch nieuws. Wat zeggen we mega fantástisch nieuws. Zara gaat namelijk de winkels transformeren met wat supersonische snufjes. En daardoor zullen de ellenlange rijen bij de kassa’s binnenkort verdwijnen.

Zara heeft namelijk een hele logistieke afdeling op touw gezet die gewijd is aan het resten van high-tech winkel innovaties. Wat dat dan is? Nou gigantische LCD-schermen die gebruikt kunnen worden voor sfeerbeeld in de winkels. Maar ook touch-screens voor in de kleedkamers, zodat je kunt aangeven dat je een kledingstuk in een andere maat wilt passen. Nooit meer terug de winkel in, om vervolgens opnieuw aan te sluiten in de paskamerfile.

Zeg maar ‘dag’ tegen de lange rijen bij de kassa

En ons favoriete uitvinding: zelfscankassa’s. Oké, die zijn natuurlijk niet écht nieuw. Want bij Albert Heijn to go, kun je ook zelf je boodschappen afrekenen zonder een caissière, net als bij Ikea. Maar bij Zara gaat deze uitvinding geweldig zijn. Want hierdoor kun je wel ‘dag’ zeggen tegen de lange wachttijden bij de kassa’s.

Wanneer de Spaanse modeketen de snufjes in Nederlandse winkels gaat installeren is nog niet bekend. Maar wij kunnen alleen maar heel hard hopen dat het snel gaat zijn.

LEES OOK: Dit zijn de schoenen die iedereen wil hebben deze lentehakken

Reageer op artikel:
Ja, ja, ja! De lange rijen bij Zara zijn binnenkort verleden tijd
Sluiten