Jaaa! Burger King bezorgt nu aan huis in Nederland

Waarschijnlijk ben je nog aan het uitbuiken van al het heerlijke eten dat je tijdens Kerstmis naar binnen hebt geschoven. Maar, er is vast nog wel een klein gaatje vrij. Een hamburgertje gaat er altijd wel in toch? En na al dat gefeest heb je geen zin om nog boodschappen te doen. Eten bestellen is dan een prima plan. En laat Burger King nu net toe zijn gevoegd aan Thuisbezorgd.nl. YES.

Misschien wel het beste nieuws is hier. Je favoriete fastfoodketen is op dit moment namelijk de lekkere hamburgers en frietjes bij mensen thuis aan het bezorgen. Jawel, in Nederland.

Vanuit je lui stoel op de brakke dagen een lekkere Whopper naar binnen werken, dat zien we wel zitten. Daarom voor alle lucky bastards in Den Haag en Emmen: je kunt vanavond nog je maaltje bij je thuis laten bezorgen. De steden zijn tot nu toe namelijk nog de enige waar Burger King thuis bezorgd via Thuisbezorgd.nl.

Wij kunnen alleen maar hopen dat het een groot succes wordt en dat Burger King snel zal uitbreiden naar de rest van Nederland. Want er zijn nog genoeg hongerige buikjes te vullen met Whoppers. Mensen in Den Haag en Emmen: geniet er alvast van.

LEES OOK: Finally! McDonald’s gaat thuis bezorgen in 2017 en dat is awesome

Reageer op artikel:
Jaaa! Burger King bezorgt nu aan huis in Nederland
Sluiten