Jaaa! Er komt een rookworstkroket en we kunnen niet wachten

We houden van eten en een heerlijk knapperige kroket of een lekkere sappige rookworst op z'n tijd hoort er sowieso bij. Unox en FEBO zullen menig hart sneller laten kloppen nu ze hebben aangekondigd dat deze twee briljante producten één worden. De rookworstkroket komt eraan en die willen we nu eten.

Helden

Unox en FEBO zijn onze helden. Zij hebben namelijk aangekondigd samen te gaan werken om de rookworstkroket te produceren. FEBO bestaat 75 jaar en dat is reden genoeg om iets unieks te doen waar wij Nederlanders blij van worden.

Een rookworstkroket eten

Eerder deed FEBO al een poging HEMA zo ver te krijgen om samen de rookworstkroket te maken, zij bestaan dit jaar namelijk 90 jaar. Helaas ging HEMA niet op de uitnodiging in en dat stelde ons rookworstliefhebbers toch wel een beetje teleur. Geen rookworstkroket.

Eten, eten, eten

Na de publiekelijk afwijzing nam Unox gelukkig contact op met FEBO. Bij Unox houden ze wel van een Hollands feestje en daarom wordt de rookworstkroket nu werkelijkheid. Kroket en rookworst. Dat klinkt toch geweldig?

Wanneer we de rookworstkroket kunnen verorberen is nog niet bekend, maar we kunnen niet wachten om deze briljante uitvinding met eigen ogen te zien. (En met mond te eten).

Yummie: De nieuwe estafettereep van Tony Chocolonely ligt NU in de winkels

Reageer op artikel:
Jaaa! Er komt een rookworstkroket en we kunnen niet wachten
Sluiten