Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 8 november 2017

JAAA! Je kunt je nu opgeven voor First Dates want het datingprogramma komt terug op tv

Als je iedere dinsdagavond smult en geniet van First Dates, dan ga je hier blij van worden. Mits je single bent dan. Want je kunt je nu opgeven voor het nieuwe seizoen van het datingprogramma, waarbij twee onbekenden met elkaar op date gaan. En als je het ons vraagt: sowieso doen, al is het alleen al voor de barman.

Als je single bent en Tinder en Happn nu wel uitgespeeld hebt, dan is dit misschien wel dé plek om je grote liefde te vinden. Je kunt je namelijk opgeven voor First Dates.

Lijkt het je wat? Check dan even dit Facebook berichtje en stuur een mail.

First Dates komt terug en jij kunt je opgeven

Deze week werd de laatste aflevering uitgezonden van het seizoen. En dat was huilen en genieten tegelijkertijd. Genieten, want er waren weer een hoop schattige, ontroerende en ongemakkelijke momentjes.

En er was de 35+er Frank. Hij was gestopt met het tellen van zijn leeftijd toen hij 35 werd. Én hij heeft een volleybalelftal aan kinderen. Omdat zijn moeder nooit had gezegd dat ‘ie een condoom moest gebruiken. Juist…

Het was ook huilen, want, nou ja, omdat het seizoen nu voorbij is. Gelukkig komt First Dates terug. Misschien wel met jou aan een tafeltje.

Lees ook nog even dit: 12 keer waarom het zo heerlijk is om First Dates te kijken iedere dinsdagavond

Reageer op artikel:
JAAA! Je kunt je nu opgeven voor First Dates want het datingprogramma komt terug op tv
Sluiten