Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 27 feb 2017

JAAA! Jij kunt je nú opgeven om mee te doen aan Expeditie Robinson samen met BN’ers

Expeditie Robinson was afgelopen seizoen weer om van te smullen. En zeg even heel eerlijk, wanneer niet? Jaar na jaar is het programma steengoed en het verveelt nooit. Waar het ooit begon met 'gewone kandidaten' zijn de programmamakers over gegaan op BN'ers. Tot nu. Want nu kan ook jij weer meedoen met Expeditie Robinson.

Maak het oergevoel maar in je los want jij krijgt de kans de jungle in te gaan en te proberen of je kan overleven met vrijwel niets. Expeditie Robinson zoekt voor 2017 namelijk kandidaten naast de BN’ers die zij zelf casten. Ja je leest het goed, het wordt een mooie mix tussen ‘gewone kandidaten’ en BN’ers.

Een paar uur geleden (maandagavond 27 februari) maakten ze met onderstaande video duidelijk wat voor opdracht je dient uit te voeren als je in aanmerking wil komen voor één van die felbegeerde plekjes op dat eiland.

Kortom, ga op een paal staan en maak een retegoede video. Maar vergeet niet, een echte Robinson overleeft altijd door zijn creativiteit. Kies daarom niet voor een paaltje langs de kant van de weg maar denk out of the box.

Verkleed je als een oermens, bouw een eigen paal, zet ‘m op een originele plek neer, oefen wat oerkreten en laat vooral zien wat jij over hebt om jezelf uit te hongeren op een eiland, nog dichterbij je ik te komen en hoé graag jij dat rot vuur wil maken in die bloedhitte.

Je zult namelijk niet de enige zijn die samen met een paar bekende koppies niets liever wil dan snode plannetjes smeden, winnaarseiland in levende lijve meemaken en wil strijden voor de ultieme titel Robinson 2017.

Tijdens een casting weekend worden uiteindelijk vier deelnemers gekozen, aldus de website van Robinson. En het lijkt erop hoe meer hartjes je verzamelt, des te groter je kans is. GO!

Reageer op artikel:
JAAA! Jij kunt je nú opgeven om mee te doen aan Expeditie Robinson samen met BN’ers
Sluiten