Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 2 nov 2016

Jaaa! Justin Timberlake en Pharrell werken aan een nieuw album en het wordt awesome

Van muziek van Justin Timberlake of Pharrell Williams worden we gek. Al helemaal wanneer het een combinatie is van deze twee hotties. Na het mega succes van Justins album Justified slaan de twee de handen nogmaals ineen om weer aan een briljant album te werken en dat belooft wat.

Een album om nooit meer te vergeten

Al maanden werd er gespeculeerd over een mogelijke samenwerking tussen de fantastische popzangers Justin Timberlake en Pharrell Williams. Een nieuw album zou natuurlijk helemaal de bom zijn. Het grote nieuws is naar buiten gebracht want Justin belooft dat je zijn volgende album nooit meer zult vergeten.

Dat betekent: het Justin & Pharrell album komt eraan en ze zijn er zelfs al maanden mee bezig. Dat wisten ze heel goed geheim te houden, tot Justin himself bevestigde dat de roddels waar waren. Zet je schrap en maak maar alvast ruimte op je telefoon.

Kwetsbare Justin

Aan alle muziekliefhebbers belooft Justin in een interview met Variety dat dit album ‘Punches you between the eyes’. Man, dat wordt wat. Daarnaast verklapt Pharrell dat we wel eens een heel kwetsbare kant van Justin kunnen gaan zien waar iedereen zich in kan vinden.

Er zijn helaas nog geen specifieke data genoemd over de release datum maar in de tussentijd kunnen we ons al helemaal verheugen op het werk van deze twee helden.

Reageer op artikel:
Jaaa! Justin Timberlake en Pharrell werken aan een nieuw album en het wordt awesome
Sluiten