Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 20 sep 2016

Jaaa! Yoga met geitjes bestaat en dat willen we nu doen

Yoga is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Yoga maakt ons fit en lenig. Goed voor je body and soul. Maar yoga wordt extra leuk als je er een element aan toevoegt. En dat is: geitjes.

Ja, het is echt waar. Iemand is met het geniale plan gekomen om yoga te combineren met schattige geitjes.

De Amerikaanse Lainey Morse is eigenaresse van een pittoreske boerderij waar geiten leven. Ze besloot de Goat Happy Hour te organiseren. En nee, dat is niet iets met drank, het is geitenyoga.

Geityoga

Lainey was een fotograaf, maar besloot door gezondheidsproblemen haar leven om te gooien. Ze begon de ‘No Regrets Farm’ met geiten. Volgens Lainey zijn haar geiten sociaal en vriendelijk en willen ze niets liever dan communiceren met mensen.

Omdat dieren een positieve invloed hebben op je gezondheid, besloot de vrouw om geiten met yoga te combineren. ‘Wanneer de geitjes herkauwen lijkt het alsof ze gaan mediteren. Het is heel rustgevend om naar te kijken.’ , aldus de vrouw.

Wij kunnen ons niet voorstellen dat je niet afgeleid raakt door deze schattige beestjes. Dan wil je toch meteen knuffelen?

Vond je dit bericht leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Ge-wel-dig: Er is in Nederland een Knuffelboerderij waar je kunt knuffelen en kroelen met dieren

Reageer op artikel:
Jaaa! Yoga met geitjes bestaat en dat willen we nu doen
Sluiten