Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 14 jan 2019

Jaarhoroscoop 2019: Dit is hoe succesvol jij gaat worden volgens je sterrenbeeld dit jaar

Misschien ga je dit jaar eindelijk afstuderen. Of ben je al een tijdje aan het werk en vind je het wel tijd voor de volgende stap. Wat staat je te wachten dit jaar? Het staat allemaal in de sterren.

Check snel je jaarhoroscoop voor 2019 en dan zul je weten hoe succesvol je gaat worden dit jaar in je werk en carrière.

Ram

Je bent het type dat vrij snel onrustig is en impulsieve beslissingen kan nemen als die goed voelen. Vooral in de liefde, oeps. Maar op carrièregebied ben je eigenlijk een stuk rustiger.

Dit jaar heb je het gevoel dat je eindelijk op de goede plek zit qua werk, studie en al het andere op gebied van je loopbaan. Vanaf de herfst kan het wel weer gaan kriebelen. Misschien is een cursus een idee? Zo kun jij jezelf verdiepen zonder meteen een compleet andere weg in te slaan.

Stier

Als jij je eenmaal iets in je hoofd hebt gehaald zal het gebeuren ook. Je hebt je zinnen ergens opgezet, toen je in december goede voornemens maakte en je bent vastbesloten je doelen te behalen dit jaar.

Vanaf halverwege het jaar kan het wel zijn dat je je doelen iets laat verslappen. Dat geeft niet, want dat is juist de tijd dat er andere dingen op je pad gebeuren. In de liefde, of in vriendschappen bijvoorbeeld.

Of je je doelen nu wel of niet haalt, uiteindelijk zul je blij zijn met de keuzes die je hebt gemaakt. En als je je doelen dit jaar niet haalt, wil dat niet zeggen dat er überhaupt niks meer van terecht komt.

Tweelingen

Jij had de toekomst al helemaal uitgestippeld. Maar alles gaat anders voor jou dit jaar. Dat kan best wel even pijn doen. Als je studie niet zo gaat zoals je wil, of als je die droombaan toch nog niet bemachtigd.

Aan het einde van het jaar zul je toch het gevoel hebben dat het allemaal zo had moeten zijn. En heb je vrede met de situatie. Misschien was het gewoon nog niet de goede timing. Maar dat betekent niet dat je niet succesvol bent, onthoud dat goed.

Kreeft

Het afgelopen jaar heb jij kei- en keihard gewerkt om je dromen te verwezenlijken. Nu ben je dichterbij dan ooit om te doen wat je al die tijd zo graag wilde doen, maar krijg je toch ineens koudwatervrees. Is dit wel echt het pad dat je wil bewandelen?

Het duurt een paar maanden voor je het antwoord op die vragen hebt gevonden. Maar als je goed naar jezelf luistert dan weet je diep van binnen wel wat je écht wil. Vergeet status, vergeet de mening van andere mensen, vergeet wat zogenaamd goed voor je is. Want jij bent de enige die echt weet wat goed voor je is en waar je gelukkig van gaat worden.

Leeuw

Jij wil het roer omgooien dit jaar, Leeuw. Je had een baan, maar je wil voor jezelf beginnen. En weet je, waarom niet? Of misschien wil je stoppen met je studie en iets heel anders doen? Het is in ieder geval een jaar van verandering.

In augustus krijg je een dipje. Dat is ook het moment dat het in de liefde wat minder gaat. Je zit er even helemaal doorheen en denkt: is dit het nou in het leven? Uiteindelijk kom je daar weer uit, je bent namelijk heel sterk. Veel sterker dan je misschien denkt.

Maagd

Dit jaar krijg je de behoefte om meer kennis op te doen. Als je al een tijdje werkt, wil je misschien weer gaan studeren of een cursus volgen. Als je nog studeert wil je misschien juist veel werkervaring opdoen, naast je studie, om alvast meer te leren.

Omdat de rest van je leven heel stabiel is, voel je je veilig genoeg om dingen anders te doen. Ga ervoor. Wat is het ergste dat er kan gebeuren?

Weegschaal

Jij bent in januari al begonnen met nieuwe dingen. Je zit namelijk het liefst niet te lang stil en wil altijd weer een volgende stap zetten in je leven. Of het nou gaat om de liefde of om je carrière.

Vraag je wel af waarom je bepaalde stappen wil zetten. Omdat het leuk staat op je cv of om andere mensen jaloers te maken? Dan is het geen goede stap. Ga er alleen voor als jij dat echt wil en denkt dat je ergens op je plek gaat zijn.

Wees ook niet te onzeker hoor, jij komt er wel. Niet te veel piekeren en dingen afwegen, uiteindelijk zal alles op z’n plaats vallen.

Schorpioen

Op liefdesgebied ga je de volgende stap zetten, heel spannend. Daarom hoeft je loopbaan niet heel erg te veranderen van jou. Toch zou iets meer uitdaging wel fijn zijn, daar kom je in het voorjaar achter. Je bent een tikkie ongeduldig, dus die zoektocht naar banen kan wat jou betreft niet snel genoeg gaan. Waarom doen al die procedures zo traag?

Probeer toch geen overhaaste beslissingen te maken. Je geduld wordt zeker op de proef gesteld dit jaar, maar je zal ook rijkelijk worden beloond.

Boogschutter

Jij bent een ondernemend type. Toch heb je er nooit over gedacht om ZZP’er of ondernemer te worden. Of nou ja, niet op een serieuze manier. Waarom niet eigenlijk? Je hebt alle eigenschappen in huis om er een succes van te maken.

In het najaar durf je de stap misschien wel te maken. Maar als er eerst een wereldreis komt, ach, dan vind je dat ook niet erg, toch?

Steenbok

De eerste helft van het jaar ga jij als een speer. Je zet grote stappen en je kunt zomaar op weg zijn naar de top. Of naar waar je maar wil komen.

De tweede helft gaat iets stroever. Waarschijnlijk omdat je dan afgeleid wordt door mannen, uitgaan en andere leuke dingen. Je verveelt je in ieder geval geenszins.

Uiteindelijk zul je aan het einde van het jaar een keuze maken, waar je je de komende tijd op gaat focussen. Wil je meer succes? Of wil je meer lol? Diep van binnen weet je het antwoord nu eigenlijk al.

Waterman

Je bent een beetje in een werksleur terecht gekomen. Je verveelt je namelijk snel op je werk of in je studie en je wil meer uit het leven halen. Aan de andere kant ben je juist weer bang dat je te hard van stapel loopt en misschien wel geconfronteerd gaat worden met je eigen grenzen.

Weet dat het niet altijd meer hoeft. Van wie zou dat moeten? Zolang jij maar happy bent, zijn je ouders, vriendinnen en lover ook happy. Het gaat namelijk om jouw geluk.

In de zomer vind je je passie wel weer terug. En dan besef je dat je deze rustige periode nodig had. Wat de toekomst gaat nog veel drukte brengen.

Vissen

Je had niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Maar het komt allemaal wel goed met jou. Als je net afgestudeerd bent, zul je weinig moeite hebben met het vinden van een baan. En als je al een tijdje werkt, zal er zo weer iets anders op je pad komen, mocht je daar behoefte aan hebben.

Je geeft wel veel geld uit aan grote dingen dit jaar – huis, meubels, een reis wellicht – dus haal je zakelijke kant naar boven en kom voor jezelf op als het tijd is om over je salaris te onderhandelen.

Jaarhoroscoop 2019: Dit staat je dit jaar te wachten in de liefde

Reageer op artikel:
Jaarhoroscoop 2019: Dit is hoe succesvol jij gaat worden volgens je sterrenbeeld dit jaar
Sluiten