Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 4 jan 2019

Jaarhoroscoop 2019: Dit staat je dit jaar te wachten in de liefde

Love is in the air. Of je nou single bent al eeuwen aan dezelfde vent vast zit, dit jaar gaat er een hoop gebeuren. Er staat namelijk verandering in de sterren in 2019. Dit je liefdeshoroscoop voor dit jaar.

Ram

Je weet het waarschijnlijk al wel van jezelf: je bent een type dat zich snel verveelt. Als je al een tijdje een relatie hebt, betrap je jezelf er dit jaar misschien op dat je een beetje om je heen aan het kijken bent. Of dat je fantaseert over een open relatie.

Vooral de zomer wordt voor jou een intense maand. Maar vanaf de herfst zul je je wel goed voelen en blij met de keuzes die je hebt gemaakt.

Stier

Koppig als je bent, zul het dit jaar niet allemaal rozengeur en maneschijn worden in de liefde. Maar vooral omdat je soms te starrig bent om je fouten toe te geven. O oh.

Gelukkig ben je halverwege het jaar iets coulanter en gaat het makkelijker in de liefde. Eind goed al goed.

Tweelingen

Misschien had je de toekomst al een beetje voor je uitgestapt met een bepaalde vent. Maar het kan zomaar eens allemaal anders gaan dit jaar. Toch hoeft dat zeker niet iets slechts te zijn. Natuurlijk zal het eerst wel zo voelen, maar aan het einde van het jaar weet je dat het allemaal zo had moeten zijn.

Kreeft

Het afgelopen jaar was misschien niet zo passioneel, maar dit jaar ga je dat helemaal goedmaken. 2019 wordt een heet jaar voor jou. En meid, het is je van harte gegund na alle drama van 2018.

Denk wel na of dit echt het pad is dat je wil volgen. Ben je bij de man waar je bij wil zijn? Of ga je maar zo door omdat het nou eenmaal zo makkelijk is? Moeilijke vragen ja, maar rond je verjaardag krijg je een verrassend inzicht. Blijf vooral bij jezelf, dan zul je het gelukkigst worden.

Leeuw

2019 geeft je waar je heel 2018 naar hebt verlangd. Je bent nu misschien samen met de man waar je al een tijdje verliefd op bent. Of je bent juist na een lange tijd weer single. Hoe dan ook, krijg je dit jaar waar je behoefte aan hebt.

In augustus krijg je een dipje. Je gaat nadenken over je toekomst. Ook mis je de aandacht van (andere) mannen. Wees hier altijd eerlijk over tegenover je omgeving. Die is namelijk veel begripvoller dan je misschien zou denken.

Maagd

Jaren geleden heb je iemand leren kennen en gek genoeg heb je die persoon nooit uit je hoofd gekregen. Het was misschien kort en krachtig, jullie avontuur. Je bent wel verder gegaan met je leven, maar die ene persoon is nooit helemaal weg geweest uit je gedachten.

Toen hadden jullie niet de goede timing. Maar 2019 is het jaar om hier toch nog eens dieper in te duiken. Misschien wordt het nog steeds niets tussen jullie, maar dan kan je het in ieder geval loslaten en écht verder gaan. Aan de andere kant kan het nu juist wel het goede moment zijn. Als je niets doet, zul je het ook nooit weten, maar zul je er wel over blijven mijmeren. Ga ervoor.

Weegschaal

Na heel wat drama de afgelopen jaren ben je eindelijk in rustiger vaarwater terecht gekomen op relatiegebied. Heerlijk denk je. En je hebt het idee dat je nu echt bezig bent om samen een toekomst op te bouwen.

Als Weegschaal streef je altijd naar balans, maar nu je dat eindelijk hebt gevonden, gaat het toch weer kriebelen. Een beetje spanning, een nieuw avontuurtje, je zegt er waarschijnlijk geen ‘nee’ tegen. Het kan zijn dat je opnieuw iemand tegenkomt en dat je die liefde wil heronderzoeken. Hoe dan ook gaan er dingen veranderen dit jaar.

Schorpioen

Heb je een lover? Dan wordt dit sowieso jullie jaar. In 2019 zetten jullie de volgende stap in jullie relatie. Je durft je namelijk eindelijk helemaal te geven.

Single? Dit jaar zul je veel nieuwe mensen ontmoeten, dus het kan zomaar dat de liefde van je leven hier ook tussen zit. Hoe dan ook zul je nieuwe avonturen beleven. Het lastige: de nieuwe mensen vertrouwen. Maar zodra je dit doet, zul je een te gekke tijd meemaken.

Boogschutter

Je gaat de prins op het witte paard ontmoeten, op het moment dat het absoluut niet verwacht. Hij is het type man dat met een bos rozen op de stoep staat en romantische gebaren maakt. Wat een verademing is dat, na al die foute mannen. Wees wel gewaarschuwd, ga er niet naar op zoek. Juist dan zal langer duurder voor je hem vindt.

Steenbok

Je hebt de neiging om voor onbereikbare mannen te vallen. Je weet niet wat het is, maar als een man niet écht klaar is voor een relatie, vind jij hem drie keer zo aantrekkelijk.

Niet handig en dit jaar kom je daar eindelijk achter. Je weet dat je voor jezelf moet kiezen en niet te veel rekening met anderen moet houden. Je verdient iemand die helemaal voor jou gaat en in de tweede helft van 2019 kun je die wel eens tegenkomen.

Waterman

Het begin van het jaar loopt lastig op liefdesgebied. Jij en je lover zitten niet altijd op één lijn en dat kan voor de nodige strubbelingen zorgen.

Maar geef de moed niet op. Deze zomer wordt tien keer beter dan alle zomers hiervoor. Bovendien is je geliefde romantischer dan ooit. En jij weet daar moeiteloos gebruik van te maken.

Vissen

Je had niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Misschien heb je nog maar net iemand ontmoet, maar dit is de man met wie je samen verder wil. Dit jaar zijn jullie allebei klaar om het serieus aan te pakken. Ga maar vast huizen kijken en sparen voor mooie meubels.

Reageer op artikel:
Jaarhoroscoop 2019: Dit staat je dit jaar te wachten in de liefde
Sluiten