Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 31 aug 2017

Voor alle single ladies: Dé 10 dingen om na te jagen in plaats van een man

Het jagen naar de perfecte man kan een hele klus zijn. Geen wonder dat je als single vrouw regelmatig klaagt. Het leven van de single vrouw gaat niet altijd over roosjes. Maar stop gewoon met het jagen naar de man, er zijn zoveel andere dingen in het leven die het waard zijn om op te focussen:

1. Het lichaam waar je je fijn in voelt

Het stellen van doelen wat betreft je lichaam en je conditie is niet altijd een pretje om aan te werken. Maar als je het volhoudt, zul je progressie zien. Zodra jij je 100 procent fijn voelt in je lichaam, straal je dat ook uit. Voor je het weet hangen er honderd mannen aan je armen en daar hoef je niets meer voor te doen.

2. Maar ook: lekker eten

Koekjes, chips, kaasjes, ijsjes, wafels en burgers. Als single vrouw ben je verplicht om jezelf zo nu en dan ook eens te verwennen. Met de dingen in het leven die jij het allerlekkerst vindt.

3. In je eentje reizen

Is er een plek op aarde waar je al van kinds af aan naartoe wilt? Probeer wat geld te sparen en boek. Geen excuusjes. Het leukste aan dit tripje is niet eens de bestemming, maar het feit dat je in je eentje gaat en dat je helemaal kunt doen wat je zelf wilt.

4. Een vibrator

In je leven is dit echt een verrijking, single lady. Net als je hand, alleen is dit nét iets meer plezier. De rest is pure luxe.

5. Goede boeken

Stop met zoeken naar lekkere mannen op je telefoon. Pak in plaats daarvan eens een goed boek. Duik de bibliotheek in en lees de boeken die jou interessant lijken. Wij hebben ook een selectie voor je gemaakt.

6. Mediteer in de ochtend

De meest succesvolle mensen zijn de vroege vogels. Vaak komt daar een ritueel bij kijken zoals meditatie, sporten of yoga. Pak dus niet meteen je telefoon, laat social media even voor wat het is. Probeer het eens uit, zoek naar je innerlijke rust en bekijk na een tijdje of je verschil voelt. Het zal je goed doen.

7. Shoppen

Koopjes jagen is toch minstens zo leuk als mannen jagen? Misschien nog wel leuker. En als jij dat ene item hebt gescoord met vette korting dan kan je dag niet meer stuk en loop je vol trots rond te paraderen in je nieuwe Levi’s shirt.

8. Een goede gezondheid

Of het nu gaat om fysieke of geestelijke gezondheid, single zijn is geen excuus om niet goed voor jezelf te zorgen. Als je even het gevoel hebt dat je het niet meer ziet zitten, focus dan op jezelf. En spreek vaak genoeg af met je vriendinnen, wat een zeer goede therapie is. Chocolade mag ook.

9. Het perfecte kopje koffie

Gelukkig zijn zit soms in de simpelste dingen. Daar heb je geen man voor nodig. Wat dacht je van het perfecte kopje koffie precies op het moment dat je er zó naar verlangd? Maak er een ritueel van: ga steevast elke ochtend naar je favoriete koffietentje om de dag goed te beginnen. Dat verdien je.

10. Volg je dromen

Want, voordat je gaat settelen met de man van je dromen, is het fijn dat je je dromen hebt waargemaakt. Je hebt nu alle vrijheid om dat te doen wat jou echt gelukkig maakt. En dat is toch minstens zo belangrijk als een relatie? Kom erachter wat jij echt wilt in het leven, zodat je dit later met je wederhelft kunt delen. Jouw dromen komen eerst, jij komt eerst. Liefde? Dat komt later.

Wel benieuwd hoe lang je nog single zult zijn? Quiz: Dit hoe is hoelang jij nog single zult zijn

Reageer op artikel:
Voor alle single ladies: Dé 10 dingen om na te jagen in plaats van een man
Sluiten